NOVI PORAZ U CRNOJ GORI: / Cedevita na korak od ispadanja

U drugom susretu polufinala regionalne košarkaške ABA lige Cedevita je u srijedu u Podgorici pred 4.

15.4.2015.
21:59
VOYO logo

I dok je dan ranije Cedevita vodila veći dio utakmice, da bi izgubila u uzbudljivoj završnici, u drugom susretu Budućnost je veći dio vremena bila u vodstvu i na kraju je to pretvorila u pobjedu.

Domaćini su odlično krenuli, poveli su 13:4 i držali su značajno vodstvo sve dok u igru nije ušao Tomislav Zubčić, koji je sa dvije trice donio priključak, pa je nakon prve četvrtine Cedevita zaostajala dva koša. Nakon toga utakmica je uglavnom bila u "egalu", na poluvrijeme se otišlo sa izjednačenim rezultatom (39:39), a sličan scenario bio je i u trećoj četvrtni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih deset minuta Budućnost je ušla sa vodstvom 61-59, i stalno je bila u prednosti, a četiri minute prije kraja susreta, kod rezultata 70-65, James Reynolds i Suad Šehović su pogodili trice i time je utakmica bila odlučena.

U redovima Budućnosti Boris Savović, koji je odlučio prvu utakmicu pogodivši dva slobodna bacanja dvije sekunde prije kraja, ponovno je bio najbolji sa 22 koša, a Suad Šehović dodao je 14 poena. Cedevitu su predvodili Nemanja Gordić sa 17 i Stanko Barać sa 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo