NOVI PERIOD OGROMNOG STRESA ZA HRVATSKOG CENTRA: / Bender nije dobio ugovor, ali NBA karijera još nije gotova

Image
Foto: Profimedia

NBA karijera za Bendera još nije gotova

5.3.2020.
18:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski košarkaš, Dragan Bender, prolazi kroz stresno razdoblje. Upravo mu je završio desetodnevni ugovor, odnosno probni ugovor s Golden State Warriorsom i čini se kako se još nije dokazao. Naime, Golden State nije ga otpustio, ali mu nije dao niti dugoročan ugovor, već su ga ponovo angažirali za sljedećih deset dana, javlja to dobroinformirani ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski.

Dakle, NBA karijera za Bendera još nije gotova i u sljedećih bi deset dana trebao odigrati što je moguće bolje da bi izvojevao ugovor s najjačom ekipom proteklog desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

"Čini se da vrlo brzo uči. Dobro je prepoznao što pokušavamo igrati. Uzbuđen sam zbog njega, vrlo je talentiran igrač koji bi se mogao dobro uklopiti. Samo mora igrati čvrsto ulogu koju smo mu namijenili, a to je pick-and pop, braniti svoju poziciju i razumjeti što igramo. Prvi dojam je stvarno pozitivan, ima dobar osjećaj za igru, a mi ćemo mu dati svaku moguću priliku", rekao je Steve Kerr prije nekoliko dana nakon Benderova debija u porazu od New Orleansa.

Bender je u dresu Warriorsa u imao prosjek od 23.3 minute na partketu i u tom je periodu u prosjeku ubacivao 7.5 poena i uzimao 6.3 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo