Petrović smijenjen / Novi košarkaški izbornik ekskluzivno za RTL: 'Dojam je gori od onoga što je bilo'

'Vrlo brzo dolaze nove kvalifikacije i ukoliko gubimo vrijeme u bespotrebnim analizama nećemo biti spremni za ono što je ispred nas', kazao nam je novi izbornik Ivica Skelin

15.9.2017.
19:30
VOYO logo

Aleksandar Petrović više nije izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije. Odlučeno je to na današnjem sastanku vodstva Hrvatskog košarkaškog saveza.

Petrović je tako otkazom platio težak poraz od Rusije u osmini finala Europskog prvenstva na kojem je i vodstvo saveza i dobar dio javnosti očekivao borbu za medalje. HKS je za sutra najavio konferenciju za medije na kojoj bi trebao nešto više reći o Petrovićevu nasljedniku. No RTL dozanje da je novi izbornik dosadašnji Petrovićev pomoćnik te trener Splita Ivica Skelin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do sada sam bio pomoćnik i izbornička uloga je puno veća odgovornost. U zadnjoj utakmici nismo bili na visini i onda je zbog toga taj dojam gori od onoga što je bilo. Ne bih puno analizirao, što je prošlo je prošlo. Vrlo brzo dolaze nove kvalifikacije i ukoliko gubimo vrijeme u bespotrebnim analizama nećemo biti spremni za ono što je ispred nas", kazao nam je Ivica Skelin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo