Na pomolu novi veliki debakl u Splitu: 'Puka san!'

20.4.2013.
13:55
VOYO logo

Preoblikovanje KK Splita već je odavno trebalo biti gotovo, no ipak je zapelo. Već gotovo pet mjeseci traje povuci-potegni faza, a konačnom rezultatu se ne nazire kraj.

Grad, kao većinski vlasnik kluba, obećao je kako će ubrzati proces, no sve je ostalo na obećanjima. Optimizam i dobra volja koju su imali ljudi u klubu naglo su splasnuli. Čini se kako od svega neće biti ništa i kako će KK Split ponovno pasti u duboki amaterizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu više. Puka san! Umoran sam od svega, narušio sam ozbiljno svoje zdravlje, izgubio živce, kišu svog novca dao za klub, a ispada kako baš nikoga nije briga za Split. Digli smo klub, ali već mjesecima se ništa nije pomaklo, a nemamo objašnjenje zašto. A na kraju ću ja ispasti kriv za sve", rekao je Nikola Vujčić, idejni začetnik cijelog projekta.

"Sve je spalo na samo nas nekoliko. U klubu smo praktično ostali samo Damir Skelin i ja, kao i predsjednik Ilija Naletilić koji je puno puta pomagao i iz svog džepa, ali ne može ni on tako stalno, teška je svima situacija. Vapimo mi, i prema državi i prema gradu, da se to riješi, ali bez efekta", kaže Vujčić i nadodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega još me stalno neki optužuju da sam ovdje došao maznuti lovu. A koju lovu? Pa da mi je do novca mogao sam mirno ostati u inozemstvu igrati i zarađivati, biti bez svega ovoga. Upozoravali su me mnogi da će biti tako, no htio sam živjeti u svom gradu, raditi u svom klubu, pomoći. A sada se i ja zapitam što mi je sve trebalo."

Vujo je na koncu poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostat ću do kraja sezone, do posljednje utakmice, dati klubu sve što mogu, ali u takvom sam stanju da ne mogu ni igrati. Ja ne mogu više", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo