obračun dvije sile / Nikola Jokić pokazao zašto je najbolji: Srpski centar izdominirao Giannisa i doveo Nuggetse do pobjede u derbiju lige

Image

Prvu od dvije utakmice odigrale su momčadi čiji su igrači najveći konkurenti za osvajanje MVP titule. Utakmica večeri opravdala je svoj status, a bolja je bila momčad srpskog centra.

26.3.2023.
9:40
VOYO logo

Denver Nuggets su upisali 50. pobjedu ove sezone svladavši kod kuće sa 129-106 Milwaukee Buckse, a predvodio ih je Nikola Jokić s 31 košem i 11 asistencija. Srpski centar šutirao je 10/20 iz igre i 10/11 iz slobodnih bacanja. Odličnu pratnju imao je u Jamalu Murrayu koji je utakmicu završio sa 26 poena i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 31 ubačajem i devet skokova. Khris Middleton, Grayson Allen i Brook Lopez ubacili su po 13, a Bobby Portis Jr. dodao je 11 poena za Buckse.

Nuggetsi su 50. pobjedom sezone učvrstili vodstvo na vrhu Zapada ispred Memphisa i Sacramenta, dok su Bucksi i nakon 21. poraza ostali prvi na Istoku. Njima je prvi pratitelj Boston, a Philadelphia je kiksala treći put u četiri utakmice i gubi korak u utrci za drugim mjestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo