NI NAJBOLJI BABO NIJE MOGAO PROTIV FURIOZNOG DONČIĆA: / Šarić odigrao očajnu utakmicu, Wade sa sirenom do pobjede

Image
Foto: AFP

Šarić odigrao najlošiju utakmicu NBA karijere, Dončić nadigrao Babu

28.2.2019.
8:27
AFP
VOYO logo

Miami proteklih tjedana umjesto žestoke borbe za doigravanje niže poraze koji su itekako naštetili izgledima da se nađu u playoffu. Dva dana prije dolaska Golden State Warriorsa kod kuće su poraženi od Phoenix Sunsa, najgore momčadi lige.

Dwyanea Wadea podigao je American Airlines Center na noge sjajnim pobjedničkim košem sa zvukom sirene i tako srušio prvake. Činilo se da Wade neće stići uputiti loptu uslijed odlične obrane protivnika, no nekako je na jednoj nozi opalio suludi šut i pogodio tricu na opće veselje navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Dončić u četvrtak slavi 20. rođendan, a u tome vodio je Mavse do prve pobjede u šest utakmica, Dallas je nadigrao Indianu koja je izgubila dvije zaredom. Slovenski playmaker završio je s 26 koševa, deset skokova i sedam dodavanja. Bojan Bogdanović ponovno je bio najbolji kod Pacersa s 22 poena, upisao je po četiri skoka i izgubljene lopte te jednu osvojenu.

Katastroda Šišija

Dario Šarić odigrao je jednu od najlošijih utakmica NBA karijere, a Minnesota je još jednom izgubila neizvjesnu utakmicu na gostovanju. Šarić je na terenu proveo 29 minuta, zabilježio je učinak od šest poena uz očajan šut, imao je po četiri skoka i asistencije, dvije osvojene i jednu izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah nastavlja prijetiti Houston Rocketsima u borbi za petu poziciju na Zapadu, Jazz je slavio protiv Los Angeles Clippersa. Lou Williams i Danilo Galinari ubacili su po 18 za Clipperse, Ivica Zubac na parketu je proveo 18 minuta, postigao je sedam poena dodavši osam skokova, tri asistencije, po jednu blokadu i osvojenu loptu.

Svi rezultati:

Charlotte-Houston 113:118 Atlanta-Minnesota 131:123/OT Brooklyn-Washington 116:125 Miami-Golden State 126:125 Boston-Portland 92:97 Memphis-Chicago 107:109 San Antonio-Detroit 105:93 Dallas-Indiana 110:101 Utah-LA Clippers 111:105 Sacramento-Milwaukee 140:141/OT LA Lakers-New Orleans 125:119

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo