NEZAUSTAVLJIVI HARDEN UNIŠTIO MEMPHIS: / Bradin rekord sezone, sad je ubacio više od polovice koševa svoje momčadi!

Image
Foto: AFP

James Harden ne prestaje puniti koševe suparnika

15.1.2019.
8:26
AFP
VOYO logo

Novu nevjerojatnu utakmicu odigrao je James Harden, aktualni MVP NBA lige i njen najbolji strijelac u ovoj sezoni. Vođa Houston Rocketsa bio je posebno nadahnut u ogledu protiv Memhis Grizzliesa kojima je isporučio osobni rekord sezone od 57 poena u 112-94 pobjedi svoje momčadi.

Nevjerojatna večer

Odigrao je Harden sedamnaestu utakmicu u nizu u kojoj je ubacio 30 ili više poena, a kako je to izgledalo u noći na utorak najbolje će reći podatak da je to te brojke stigao već do poluvremena. Točnije, imao ih je tada već 36. Do kraja ogleda šutirao je 17-33 (trica 6-15). a uhvatio je i devet lopti pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi igrači koji nastupaju u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta ove sezone skupili su jedanaest utakmica u kojima su ubacili 50+ koševa. Sam Harden vlasnik je triju takvih partija.

Uz bok velikana

U nizu od sedamnaest Hardenovih utakmica s 30 ili više poena, a prije njega to su postigli tek Elgin Baylor i Wilt Chamberlain, Houston je ostvario omjer od trinaest pobjeda i četiri poraza. Sam Harden, pak, u tom je nizu na prosjeku od 41,3 poena po susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti treba i učinak Anthonyja Davisa u pobjedi New Orleans Pelicansa protiv Los Angeles Clippersa. Dominantni krilni centar je u konačnih 121-117 ugradio 46 koševa uz 16 skokova.

NBA liga, rezultati:

Brooklyn Nets - Boston Celtics 109-102 Houston Rockets - Memphis Grizzlies 112-94 San Antonio Spurs - Charlotte Hornets 93-108 Utah Jazz - Detroit Pistons 100-94 Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 115-107 LA Clippers - New Orleans Pelicans 117-121

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo