NETSI IZGUBILI PRVU UTAKMICU S 'VELIKOM TROJKOM': / Dončić oduševio i upisao se u povijest, pogledajte što se sve događalo u NBA-u

Image
Image

Harden, Irving i Durant su u utakmici protiv Clevelanda prvi put bili zajedno na terenu

21.1.2021.
9:56
VOYO logo

Los Angeles Clippers sinoć su svladali Sacramento Kingse (115-96), uz fenomenalnu partiju hrvatskog košarkaša Ivice Zubca, a osim te, odigrano je još sedam utakmica.

Image
FANTASTIČNI IVICA ZUBAC PRVO JE BRILJIRAO, A ONDA OČARAO I NOVINARKU: /

'Više-manje sve nam je kliknulo'

Cleveland Cavaliersi su kod kuće u izuzetno napetoj utakmici koja je završila tek nakon dva produžetka sa 147-135 svladali Brooklyn Netse. Collin Sexton je zabio tricu za izjednačenje 1.2 sekundu prije kraja prvog produžetka, a u drugom je produžetku zabio 15 koševa. Utamicu je završio s ukupno 42 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaranje za 'veliku trojku'

Kevin Durant je predvodio Netse sa 38 koševa, ali je promašio potencijalno pobjednički koš na zvuk sirene za kraj prvog produžetka. Tome je pridodao i 12 skokova i osam asistencija. Kyrie Irving je ubacio 37 koševa u svojoj prvoj utakmici nakon dvotjednog izostanka s terena. James Harden je pak upisao svoj drugi triple-double u tri utakmice otkako igra za Netse sa 21 ubačajem, 12 asistencija i deset skokova. Ovo je bila prva utakmica u kojoj je "velika trojka" (Harden, Durant, Irving) bila zajedno na parketu.

Image
Image

Kevin Durant, Kyrie Irving i James Harden

Atlanta Hawks su sa 123-115 nadigrali Detroit Pistonse također nakon produžetka, a do pobjede ih je vodio Clint Capela sa 27 koševa i nevjerojatnih 26 skokova. Atlanta je uspjela u utakmici nadoknaditi i razliku od 17 koševa u zadnjoj četvtini za pobjedu nad gostujućim Detroitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers su sa 117-109 bili bolji od Boston Celticsa, a Joel Embiid je za pobjedu domaće momčadi ubacio 42 koša uz deset skokova. Tobias Harris je dodao 22 koša za Sixerse koji su na domaćem terenu upisali osam pobjeda u devet utakmica.

OVDJE pogledajte najbolje trenutke s te utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Celticsa, koji su igrali bez Jayson Tatuma, najbolji je bio Jaylen Brown sa 26 poena, dok je Marcus Smart dodao 25 koševa.

Dončić za povijest

Dallas Mavericks su sa 124-112 pobijedili Indiana Pacerse u Indianapolisu. Kristaps Porzingis je predvodio Dallas sa 27 koševa i 13 skokova, a Trey Burke je zabio 22 koša. Luka Dončić je upisao svoj 30. triple-double u karijeri sa 13 koševa, 12 skokova i 12 asistencija za Maverickse. Najbolji pojedinac Pacersa bio je Malcolm Brogdon sa 26 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončić se u ovoj utakmici upisao u povijest NBA-a i postao najmlađi igrač koji je došao do 30 triple-doubleova, a OVDJE pogledajte najbolje trenutke iz njegovog nastupa protiv Pacersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat je sinoć upisao drugu pobjedu zaredom, prvi put ove sezone, svladavši sa 111-102 Toronto Raptorse. Kendrick Nunn je bio najbolji strijelac Miamija a 28 koševa, a Goran Dragić je dodao 17 koševa, dok je kod Raptorsa najbolji bio Fred VanVleet sa 24 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJE pogledajte najbolje trenutke dvoboja Miamija i Toronta.

Fenomenalni Vučević

Orlando Magic su tijesno sa 97-96 nadigrali u Minneapolisu Minnesota Timberwolves i to zahvaljujući trici Colea Anthonyja na zvuk sirene za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je za Magic prva pobjeda nakon šest poraza, a do nje ju je vodio Nikola Vučević sa 28 koševa. OVDJE pogledajte highlightse s tog susreta.

Šarić bez nastupa

Golden State Warriors su kod kuće sa 121-99 bili bolji od San Antonio Spurse, a Phoenix Suns su u gostima sa 109-103 pobijedili Houston Rocketse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje trenutke s utakmice Warriorsa i Spursa pogledajte OVDJE, a sa susreta Phoenixa i Houstona OVDJE.

Deandre Ayton je upisao double-double za Phoenix sa 26 koševa i 17 skokova, a Devin Booker je dodao 24 koša. Dario Šarić nije igrao za Phoenix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo