NETKO NIJE PAZIO: / Ciboni pred majstoricu prijeti izbacivanje iz natjecanja

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
28.3.2016.
16:51
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Naime, kako javlja portal Dnevnik.hr, netko iz redova zagrebačke momčadi nije dobro provjerio vize koje im je dalo Rusko veleposlanstvo, pa su Cibonini igrači umjesto tražena dva, dobili pravo na samo jedan ulazak i izlazak iz zemlje.

Proceduralni razlozi

"Zbog nekih proceduralnih razloga, riječ je o vizi, nismo otputovali, morat ćemo odgoditi taj put za sutra. Pokušat ćemo odgoditi utakmicu za četvrtak i to je to. Nažalost, događa se", potvrdio je trener momčadi Damir Mulaomerović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moglo bi se dogoditi i da utakmica ne bude odgođena što bi moglo značiti i automatsko registriranje dvoboja rezultatom 20:0 za domaćina, a time i eliminaciju hrvatske momčadi iz natjecanja. Jasno, postoji i mogućnost dobivanja vize u roku od 24 sata, dakle i kretanja prema odredištu tijekom utorka, no pitanje je koliko bi putovanjem iscrpljena Mulaomerovićeva momčad bila sposobna za nastup u utakmici ne pomakne li se termin njena odigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorena opcija

"Otprilike bi to značilo da dolazimo u 5 ujutro, a utakmica je u 19:30. To bi bio apsolutno veliki šok za igrače, međutim i ta opcija je otvorena. Vidjet ćemo što će se događati u naredna 24 sata", objasnio je Mulaomerović.

Prvu utakmicu ovih suparnika Cibona je izgubila u gostima rezultatom 92:94, dok je u drugoj pred svojim navijačima slavila 77:69 i ostavila živom nadu za plasman među posljednje četiri momčadi u natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo