NBA ZVIJEZDA SE OSRAMOTILA DAJUĆI INTERVJU: / Zaboravio na Hrvatsku, ali onda se 'iskupio' hvaleći Darija Šarića

Image
Foto: PIXSELL

Derrick Rose je nakon gostovanja New York Knicksa u Los Angelesu kod Clippersa dao intervu za CroatianSports.

22.3.2017.
9:26
PIXSELL
VOYO logo

Bivši MVP lige odgovarao je na pitanja Denisa Svirčića. Nije se sjetio da je našu zemlju posjetio 2013. godine, taj podatak mu je potpuno "ispario" iz glave...

'Nikad nisam bio u Hrvatskoj'

"Nisam nikad bio kod vas, ali sam čuo sam jako puno lijepih stvari o Hrvatskoj. Jedna stvar je vrijeme i definitivno bih volio otići tamo iz tog razloga, a čuo sam i da su ljudi sjajni'', rekao je Rose, a na pitanje kad bi mogao posjetiti Hrvatsku, dodao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To morate pitati Adidas. Svako ljeto odrađujem turneju s Adidasom i nadam se da će jednog ljeta organizirati kamp u Hrvatskoj".

Sve bi bilo lijepo da Rose upravo na svojoj promotivnoj turneji 2013. nije posjetio Hrvastku. Očito je zaboravio da je tad posjetio muzej Dražena Petrovića, slikao se s njegovim dresom Netsa, u društvu majke Biserke Petrović, zatim s bivšim NBA igračem Gordanom Giričekom, košarkašicom Antonijom Mišurom i neizostavnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Šarić je neustrašiv i borben'

Ipak, u očima Hrvata iskupio se kad je nahvalio Darija Šarića koji se sjajnim igrama u Sixersima nametnuo u utrci za "rookieja godine".

"Sviđa mi se njegova košarka. Neustrašiv je, bori se svake sekunde na parketu. Ima puno samopouzdanja za novaka što nije čest slučaj u ovoj ligi. Ne znam tko su drugi kandidati za 'rookieja godine', ali znam da u tome ima puno politike, tako da mi je teško reći tko će osvojiti nagradu", kazao je Rose koji je tu nagradu osvojio 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose je u svojoj trećoj sezoni, 2011. godine bio izabran za MVP-ja lige, ali su mu ozljede uništile karijeru. Prošlog ljeta prešao je iz Chicago Bullsa u New York Knickse, ali ni tu nije sjena igrača kakav je bio nekad. Knicksi se nisu "usrećili" s Roseom, tek su 12. momčad Istočne konferencije, daleko od doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo