NIJE SE DOKAZAO / Oklahoma otpustila srpskog košarkaša, legendarni Conley produžio ugovor s Minnesotom

Image

Najveći razlog što ovaj 213 cm visoki krilni centar nije pokazao svoj puni potencijal su ozljede.

23.2.2024.
18:04
VOYO logo

Razigravač Mike Conley Jr. u petak je potpisao produženje ugovora s Minnesota Timberwolvesima, objavila je vodeća momčad Zapadne konferencije NBA lige, ali nije navela detalje.

Image
STRAŠNA EKIPA /

Jokić stavio Šarića uz sebe kao člana najbolje europske NBA petorke

Image
STRAŠNA EKIPA /

Jokić stavio Šarića uz sebe kao člana najbolje europske NBA petorke

No, u američkim medijima je već prije nekoliko dana osvanula vijest da će iskusni 36-godišnji košarkaš potpisati dvogodišnji dodatak sadašnjem ugovoru, vrijedan 21 milijun američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conley je došao u Timberwolvese u veljači 2023. iz Utah Jazza, a u ovoj sezoni je u 50 utakmica imao prosjek od 10,6 koševa i 6,4 asistencija, a pogodio je 44,2 ispucanih trica, što mu je najbolji postotak u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Timberwolvesa, drugoplasirana momčad Zapadne konferencije, Oklahoma City Thunder, odlučila je smanjiti svoj igrački kadar otpisivanjem 22-godišnjeg srpskog reprezentativca Alekseja Pokuševskog, kojeg su Timberwolvesi na draftu 2020. izabrali kao 17. u prvom krugu, a onda ga u zamjeni između tri momčadi proslijedili Thunderu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokuševski je u NBA ligi odigrao 150 utakmica te prosječno ubacivao 7,5 koševa uz 4,7 skokova i 2,0 asistencije. Najveći razlog što ovaj 213 cm visoki krilni centar nije pokazao svoj puni potencijal su ozljede. U prošloj sezoni je odigrao samo 34 utakmice, a ove sezone je nastupio tek deset puta, nakon što je tijekom ljeta mnogo vremena proveo oporavljajući se od ozljede podlaktice i skočnog zgloba.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo