NBA PLAYOFF / Šarić i Sunsi srušili Jokićev Denver, Brooklyn demolirao Buckse

Image
Foto: Profimedia

Brooklyn Netsi u drugoj su utakmici polufinala Istoka jednostavno pregazili Milwaukee Buckse

8.6.2021.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Nakon što su izbacili NBA prvake Los Angeles Lakerse u prvom krugu doigravanja, Phoenix Sunsi sinoć su nastavili oduševljavati košarkaški svijet. U prvoj utakmici polufinala Zapada bili su bolji od Denver Nuggetsa i slavili 122:105.

Sunsi su igrali kvalitetnu i nesebičnu košarku, a posljedica je da je čak pet igrača završilo utakmicu s dvoznamenkastim brojem poena, a cijela je momčad imala 54 posto uspješnosti šuta iz igre. Najviše je za Sunse zabio Mikal Bridges koji se zaustavio na 23 poena, dok su Chris Paul i Devin Booker zabili po 21 poen. Dario Šarić dobio je 9 minuta na parketu i iskoristio ih da zabije pet poena i uhvati dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix je uspio napraviti nešto što gotovo nijedna momčad nije ove sezone, a to je limitiranje Jokićeve kreacije u napadu. Najveći favorit za nagradu MVP zabio je 22 poena, no Sunsi su ga limitirali na samo tri asistencije i prisilili da izgubi četiri lopte. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Brooklyna

Brooklyn Netsi u drugoj su utakmici polufinala Istoka jednostavno pregazili Milwaukee Buckse 125:86. Kyrie Irving i Kevin Durant imali su pravi party na ovoj utakmici. Durant je zabio 32 poena, a Irving 22. Zanimljivo, treći član „velike trojke“ James Harden uopće nije nastupio na ovoj utakmici.

Image
ZBUNJENI LUKA /

Dončića Amerikanci prozvali zbog kontroverznog poteza nakon utakmice

Image
ZBUNJENI LUKA /

Dončića Amerikanci prozvali zbog kontroverznog poteza nakon utakmice

Bucksi sad imaju duboku rupu iz koje se moraju iskopati, a sinoć baš nikoga nije išlo. Giannis Antetokounmpo zabio je 18 poena, a Khris Middleton se zaustavio na 17. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo