NBA LIGA NAZVALA NAGRADU PO KOBEU BRYANTU: / 'On je sinonim All-Stara i utjelovljuje duh tog svjetskog slavlja našeg sporta'

Image
Foto: Profimedia
16.2.2020.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Nagrada za najkorisnijeg igrača All-Star utakmice od ove godine će nositi ime tragično poginulog košarkaša LA Lakersa KobeaBryanta, objavio je u subotu NBA povjerenik Adam Silver.

"Kobe Bryant je sinonim All-Star NBA i utjelovljuje duh tog svjetskog slavlja našeg sporta", kazao je Silver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je uvijek koristio priliku da se mjeri s najboljima i da igra na najvišoj razini za milijune navijača diljem svijeta".

Bryant je poginuo 26. siječnja u padu helikoptera nedaleko Los Angelesa zajedno sa 13-godišnjom kćerkom Giannom i još sedam osoba. Ovogodišnje izdanje All Star utakmice je potpuno posvećeno Bryantu koji je imao čast 18 puta biti biran u najbolju momčad NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi igrači momčadi kojoj je kapetan LeBronJames nosit će na dresu broj 2 koji je nosila 13-godišnja Gianna Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga momčad čiji je kapetan GiannisAntetokounmpo nosit će na dresu broj 24, broj kojeg je Kobe Bryant nosio zadnjih deset sezona svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset igrača u prvim postavama istoka i Zapada izabrani su nakon glasovanja navijača (50 posto), igrača (25 posto) i novinara (25 posto). Četrnaest zamjena su izabrali treneri 30 momčadi NBA.

Nagrada za najboljeg igrača All-Star utakmice dodjeljuje se nakon glasovanja igrača ovog turnira. Kobe Bryant ju je osvajao četiri puta tijekom karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo