VIDEO: / Divljački start zgrozio američku sportsku javnost

Košarkaši Memphisa slavili su i u trećoj uzastopnoj utakmici na turneji po Kaliforniji. U Staples Centeru su nadigrali Los Angeles Clipperse sa 106:102.

19.11.2013.
9:23
VOYO logo

Grizzliese je predvodio Zach Randolph koji je bivšem klubu ubacio 26 koševa i dodao tome 15 skokova. Blizu triple-doublea je ponovno bio Marc Gasol koji je zaključio dvoboj s 23 koša, devet skokova i osam asistencija, dok je Mike Conley dodao 15 poena. Kod domaćih je Blake Griffin upisao 23 koša i 11 skokova, dok je Chris Paul s 18 poena i 11 asistencija ubilježio i 11. double-double u isto toliko utakmica na startu sezone. Posljednji je put takvo što uspjelo Magicu Johnsonu u sezoni 1990/91.

Pobjedu Memphisa zasjenio je divljački start Tonyja Allena koji je jedan prodor Paula zaustavio tako što je visoko podigao nogu i pogodio playmakera Clippersa u glavu. Dakako, zaradio je trenutno isključenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom je naletu Portland koji je u ponedjeljak došao do sedme uzastopne pobjede gostujućim slavljem protiv Brooklyna (108:98). Za Blazerse je to najdulji pobjednički niz u NBA ligi od prosinca 2007. godine kad su skupili 13 trijumfa u seriji. Netsi su prvu četvrtinu riješili u svoju korist s 40:31, ali nisu uspjeli nastaviti u tom ritmu, pa su ostali na mršave tri ovosezonske pobjede.

LaMarcus Aldridge je predvodio Portland s 27 koševa, Wesley Matthews je ubacio 24, a Damian Lillard 19 uz devet asistencija. Kod domaćih je prvo ime bio Shaun Livingston s 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City je nadoknadio zaostatak od 14 koševa u drugom poluvremenu i pred vlastitim navijačima svladao Denver sa 115:113. Domaće je predvodio uobičajeni dvojac: Kevin Durant je upisao 38 koševa, osam skokova i šest asistencija, a Russell Westbrook 30 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State je pogodio 12 trica u 22 pokušaja i došao do gostujuće pobjede protiv Utah Jazza (98:87). Stephen Curry se istaknuo s 22 koša i osam asistencija prije no što je u završnoj četvrtini morao napustiti igru nakon što mu je Marvin Williams aterirao na glavu. Očekuje se ipak da će Curry biti spreman za dvoboj protiv Memphisa u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo