NBA IDE PREMA FINALU KOJE SU SVI PRIŽELJKIVALI: / Antetokounmpo izdominirao Raptorse za vodstvo 2-0 u seriji

Image
Foto: AP Images
18.5.2019.
8:42
AP Images
VOYO logo

Kawhi Leonard bio je najopasniji Raptor s 31 poenom, ali prava podrška suigrača u ofenzivnom dijelu je izostala

Nakon što su Golden State Warroiorsi u drugoj utakmici protiv dobrih, ali kvaitetom nedoraslih Portland Trail Blazersa izborili svoju drugu pobjedu, na putu prema NBA finalu odgovorili su drugom pobjedom i Milwaukee Bucksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva momčad Istoka rezultatom 125:103 bila je u noći sa subote na nedjelju bolja od Toronto Raptorsa. Dovoljno o ovoj utakmici govori da Totonto ni u jednom trenutku susreta nije imao vodstvo. Već su u prvoj četvrtini Bucksi došli do prednosti od 13 razlike koja je kroz utakmcu varirala, ali nikad nije kompromitirana.

NEVIĐENA DRAMA U ŠPANJOLSKOJ: Rusi srušili snove Madriđanima, u infarktnoj završnici stigli do velike osvete i izborili finale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak susreta i možda i najjači kandidat za MVP nagradu trenutno Giannis Antetokounmpo predvodio je momčad iz Wisconsina s 30 poena i 17 skokova uz pet asistencija. imao je odličnu potporu u svojim visokim šuterima Ersanu Ilyasovi i Nikoli Mirotiću koji su kombinirano zabili 32 poena, dovoljno da malo otvore reketa za "Greek Freaka".

S druge strane Kawhi Leonard bio je najopasniji Raptor s 31 poenom, ali prava podrška suigrača u ofenzivnom dijelu je izostala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Milwaukeeju je ovo bila deseta pobjeda od 11 utakmica u doigravanju, čime su treća momčad u povijesti kojoj je uspjelo tako dominantno ući u postsezonu. Serija se u sljedećoj utakmici seli u Kanadu gdje će Toronto pokušati vratiti seriju u nizvjesne vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo