VIDEO: / Ovo sto su Spursi napravili rijetko se vida

Kosarkasi San Antonio Spursa poveli su s 2-0 protiv Oklahoma City Thundera u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

22.5.2014.
9:34
VOYO logo

Oklahoma Cityju je pripala tek prva cetvrtina (26-24), dok je ostatak susreta bio jednosmjerna ulica. Vec na poluvremenu su Spursi vodili sa +14 (58-44), a na ulasku u posljednju dionicu sa +29 (91-62).

Posljednji put kada su San Antonio i Oklahoma City medusobno igrali u doigravanju, prije dvije godine takoder u finalu Zapadne konferencije, Spursi su takoder dobili prve dvije utakmice kod kuce, da bi kasnije izgubili seriju. No, u posljednje vrijeme Spursi djeluju nezaustavljivo, dobili su sedam od posljednjih osam utakmica i to s prosjecnom razlikom od 21.9 koseva. Kosarkasi Gregga Popovicha igraju kao u svojim najsjajnijim danima kad su osvajali NBA prsten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vrhede5q4RI

Tony Parker s 22 kosa bio je najefikasniji igrac Spursa, dok ga je slijedio Danny Green sa 21 kosem, odnosno sedam pogodenih trica. Tim Duncan ubacio je 14 koseva uz 12 skokova, dok su Manu Ginobili i Boris Diaw zabili svaki po 11. Tiago Splitter ubacio je 9 koseva uz 10 skokova. Kod Oklahoma Cityja najefikasniji su bili Kevin Durant i Russell Westbrook svaki sa po 15 koseva. Obojica su igru naspustili minutu i 47 sekundi prije kraja trece cetvrtine i nisu vise ulazili u igru. Kombinirano je njihov sut u utakmici bio 13-40.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedecoj utakmici serije koja se igra u nedjelju prednost domaceg parketa imat ce Oklahoma City.

//www.youtube.com/embed/-6NbJMq-QfU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio (1) - Oklahoma City (2) 112-77 (Parker 22k, Green 21k / Durant 15k) (San Antonio vodi u seriji 2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo