NBA ALL STAR UTAKMICA PRVI PUTA BEZ PODJELE NA ISTOK I ZAPAD: / Kapetani James i Curry odabrali igrače za svoje momčadi

Image

LeBron James i Steph Curry izabrani su za kapetane momčadi te su sami birali igrače s kojima žele igrati

26.1.2018.
9:13
VOYO logo

NBA All Star utakmica održat će se 18. veljače u Staples Centru u Los Angelesu. Prvi puta u povijesti nema podjele na momčadi Istoka i Zapada nego su dvojica igrača birala svoje momčadi.

Navijači su mogli glasovati koga žele vidjeti na All Star utakmici, a najviše glasova dobili su James i Curry te su oni kao kapetani birali kroz dvije runde igrače za svoje momčadi. Najviše glasova navijača dobio je James te je stoga on imao pravo izbora prvog igrača u prvoj rundi u kojoj su se birale početne petorke, a Curry u drugoj kada je trebalo izabrati rezerve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi

LeBron James tako je u svoju početnu petorku izabrao sljedeće igrače: DeMarcus Cousins (New Orleans Pelicans), Anthony Davis (New Orleans), Kevin Durant (Golden State) i Kyrie Irving (Boston Celtics). Rezerve su LaMarcus Aldridge, Bradley Beal, Kevin Love, Victor Oladipo, Kristaps Porzingis, John Wall i Russell Westbrook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steph Curry odlučio se za sljedeće igrače: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) i James Harden (Houston Rockets). Na klupi za pričuve su Jimmy Butler, Draymond Green, Al Horford, Damian Lillard, Kyle Lowry, Klay Thompson and Karl-Anthony Towns.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James tako ima sedam igrača sa Istoka i pet sa Zapada, a kod Curryja je situacija obrnuta - sedam igrača Zapada i pet Istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo