OVO JE BILO ZA ZABORAV / Navijači ogorčeni nakon sramotne predstave košarkaša: 'Sve smo r*******i u posljednjih 25 godina'

Image

Ovom pobjedom Slovenija je osigurala plasman u drugi krug kvalifikacija.

30.6.2022.
23:50
VOYO logo

Hrvatska muška košarkaška reprezentaicja pretrpjela je težak 69-97 (8-33, 27-21, 16-22, 18-21) poraz na gostovanju kod Slovenije u Ljubljani u susretu 5. kola skupine C prvog kruga kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Indoneziji, Japanu i Filipinima.

Iako je izbornik Damir Mulaomerović za utakmicu u Stožicama na rapsolaganju imao sve naše najbolje igrače predvođene Bojanom Bogdanovićem, Ivicom Zubcem i Marijom Hezonjom, susret je bio riješen već nakon prvih 10 minuta koje je Slovenija riješila u svoju korist sa 33-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja su Slovenci održavali prednost i stigli do vrlo lake pobjede. Navijači su bili ogorčeni lošom izvedbom košarkaške reprezentacije. Ionako već loši rezultati pokazali su se kao konstanta hrvatskih košarkaša.

"Kako smo dobro sve r*******i u ovih 25 godina. Baš divota za gledati. To je to, definitivno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ih nije sram, pa to treba potjerati u p.m.".

"Motaj kablove, gasi svjetla i raspuštaj savez".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je i najgore što je perspektiva da mi u osnovi sjajnog igrača kao što je Bogdanović više ni blizu nećemo imati. Teško je gledati ovako neorganiziranu tektički groznu košarku, nama starijima koji smo doživjeli velike košarkaške 80-te".

"Možemo li mi neko vrijeme jednostavno se ne prijaviti na te kvalifikacije? Bar da se ovako grubo ne sramotimo… Pa onda za nekih 10 godina probamo sa nekim novim klincima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolji su Slovenci trenutno u košarci i priči kraj, a ovi koji još žive u prošlosti j*****a probudite se već jednom, premala smo mi nacija da budemo top u svim sportovima i to nije nikakav debakl".

"Zamolio bih Hrvatski olimpijski odbor da napravi službeni dopis FIBA-i kako se Hrvatska povlači iz ovog sporta. Naprosto nikakv trosak i nijedna kuna nije opravdana kada smo na razini San Marina. Ili možda niti to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mula selektor, Stojko i Dino u savezu..Ajme vica".

"Ovaj sport treba ukinuti u Hrvatskoj. Kojeg više smisla ima ovaj sport ovdje?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijeli savez uključujući sve tzv. stručne osobe i trenere potjerati u tri krasne pi*** materine. Sve do jednoga".

Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo