NAVIJAČI ODUŠEVILI SVE: / 'Ovakav ambijent može se vidjeti samo u Zadru'

Image
Image

Košarkaši Cedevite treći put zaredom pobjednici su Kupa Krešimira Ćosića. U finalu protiv Zadra slavili su sa 74:70.

18.2.2016.
22:58
VOYO logo

"Super završnica Kupa, prekrasna atmosfera, odlično za košarku. Bili smo dobri u obrani, cilj je bio da ih ostavimo ispod 70 poena, na kraju su došli do 70 samo zbog naših izgubljenih lopti. Pullen nas je jučer doveo u ovo finale, teško mu je zbog konstitucije igrati dobro dan za danom, no danas su drugi dečki izvukli stvar, rekao je za HRT trener Cedevite VeljkoMršić.

Da je Cedevita zasluženo pobijedila smatra kapetan MiroBilan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš cilj bio je kontrolirati utakmicu, ne dopustiti Zadru neku seriju, jer u ovoj atmosferi neka serija 8-0 ili 10-0 bi nas pokopala", prokomentirao je Bilan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peto uzastopno finale

Za Cedevitu je to bilo peto uzastopno finale Kupa i četvrti naslov. S druge strane Zadar je zadnju put ovaj trofej osvojio 2007. godine.

"Čestitam Cedeviti, pokazala je kvalitet više, a mi smo se borili do samog kraja. Utakmica je završila pobjedom Cedevite u dva poteza. Smatrao sam da ovu utakmicu ne može odlučiti vanjski šut, no Pilepić je upravo njime odlučio. Nismo imali snage, trebali smo više napadati Bilana, koji je imao dosta prekršaja, a mi smo previše napadali izvana. No što je tu je, odigrali smo dobru utkamicu. Zadar je grad košarke, ovakav ambijent se može vidjeti samo u Zadru", poručio je poslijE utakmice trener Zadra AnteNazor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je osim rezultata obilježila i atmosfera. oko devet tisuća gledatelja bilo je u dvorani na Višnjiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo