NAPETE ZAVRŠNICE U LOS ANGELESU I OKLAHOMI: / Spursi nanijeli šesti poraz Cavsima u sedam utakmica, Hezonji mala minutaža

Image
Foto: Screenshot

Iznenađenja su sinoć priredili Lakersi i Sacramento pobjedama protiv Bostona, odnosno Orlanda

24.1.2018.
8:21
Screenshot
VOYO logo

Sinoć je u NBA ligi odigrano šet utakmica, a od naših košarkaša jedini je zaigrao Mario Hezonja. Njegov Orlando Magic poražen je na svom terenu od Sacramento Kingsa sa 105-99. Mario Hezonja dobio je 12 minuta te je zabio dva koša i ukrao dvije lopte. Njegov najraspoloženiji suigrač bio je Fournier s 22 koša, a Payton je dodao 21. Kingse je do pomalo iznenađujuće pobjede vodio Garrett Temple s 34 koša. Sacramento je do ovog susreta imao osam poraza u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi utakmicu odigrali su košarkaši San Antonio Spursa i Cleveland Cavaliersa. Spursi su na kraju slavili na svom terenu rezultatom 114-102, a do pobjede ih je predvodio sjajni LaMarcusAldridge s 30 koševa. LeBronJames povukao je svoju momčad s 28 koševa, devet skokova i sedam asistencija, ali nije imao dovoljno raspoloženih suigrača te je pobjeda pripala San Antoniju. Ovo je Cavsi šesti poraz u posljednjih sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedno manje iznenanđenje priredili su LA Lakersi koji su na svom terenu uspjeli doći do pobjede protiv favoriziranih Boston Celticsa 108-107. Imali su Lakersi čak i šest koševa prednosti u posljednjoj minuti, ali nisu uspjeli realizirati nekoliko idućih napada te su Celticsi čak imali šut za pobjedu, ali pokušaj Marcusa Smarta ostao je na obruču. Kuzma je predvodio Lakerse s 28 koševa, a Kyrie Irving predvodio je Celticse sa 33 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo napeto bilo je i u Oklahomi gdje je Thunder došao do pobjede protiv Brooklyn Netsa 108-107 košem Westbrooka tri sekunde prije kraja. Isti je igrač bio i najbolji strijelac utakmice s 32 koša, a Paul George dodao je 28. Kog gostiju, istaknuo se Joe Harris s 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi slavili su protiv New York Knicksa na svom terenu sa 123-112. Curry je zabio 32 koša, a za goste za koje nije igrao najbolji igrač, KristapsPorzingis, najviše je zabio Michael Beasley, 21 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo