NAKON KAOTIČNIH ZADARSKIH DOGAĐAJA: / 'Priča je tako napuhana da očekujem izručenje Haagu'

Image
24.5.2016.
16:15
VOYO logo

Zadar je u toj utakmici pobijedio sa 73-70 i izjednačio seriju na 1-1, ali nakon dvoboja se najmanje pričalo o igri. Trener Cibone Damir Mulaomerović je bio bijesan zbog teškog primitivizma zadarskih navijača koji su njega osobno i njegove igrače rasistički vrijeđali većim dijelom utakmice. Nešto kasnije je procurila i snimka na kojoj se vidi kako je Rozić brutalno laktom udarioLovru Bašića koji je ostao ležati na parketu raskrvavljene glave.

Image
TRENER CIBONE POLUDIO NA ZADRANE: /

'Je*ala vas ovakva publika, kako nitko nije čuo Turčine, napuši se ku*čine'

Image
TRENER CIBONE POLUDIO NA ZADRANE: /

'Je*ala vas ovakva publika, kako nitko nije čuo Turčine, napuši se ku*čine'

'Cibona je gospodski klub'

Rozić se u utorak ispirčao za svoj potez, ali je i podsjetio Zadrane da ih sljedeće sezone ne bi bilo u regionalnoj ligi bez Cibonine pomoći. Zagrepčani su, naime, u posljednjem kolu osnovnog dijela, u utakmici koja im nije bila rezultatski važna, pobijedili Kvarner i tako omogućili Zadru da osvoji treće mjesto koje vodi u ABA ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da Cibona nije gospodski klub, Zadar bi već vjerojatno završio s prvenstvom i sljedeće sezone ne bi igrao ABA ligu. Bilo je razmišljanja o tome, ali Mulaomerović je to srezao u startu. I što se dogodi? Dođemo u Zadar i njihovi navijači se pola utakmice oglašavaju s 'Mula Turčine' i da ne nastavljam dalje, a Florencea su praktički sotonizirali, skandirali su mu 'niger, niger' i 'dođi po bananu'. Mene su vikali 'cigane', ali ja sam Mostarac pa sam odmalena navikao na to i nisam to osobno shvatio", ispalio je Rozić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ispričavam se Bašiću'

Osvrnuo se potom i na incident s Bašićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što je sve tako ispalo, puno ružnije nego što jest. Nisam imao namjeru ozlijediti ga i pustiti mu krv, pa mu se ovim putem ispričavam. Žao mi je što to nisam napravio i u Zadru. No nijedan sudac nije primijetio tu pretjeranu agresivnost koja se ispotencirala tako da ovih dana očekujem izručenje Haagu. Kad sam vidio što se dogodilo Lovri, čuo sam da mi spominje najbliže krvne srodnike i poprilično maštovito ih kombinira s nekoliko seksipilnih glagola, tako da sam zaključio da je bolje da ne idem blizu. Pozivam igrače Zadra da ovaj incident ostavimo iza sebe, a pričao sam i sa svojim suigračima. Sve je to dio košarkaške utakmice, svaki puta se dogodi neki slučajan kontakt. No nema smisla da se to prenahupuje i da se stvaraju negativne tenzije", zaključio je Rozić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo