NAJBOLJI DOKAZ OKRUTNOSTI NBA LIGE: / Prvak mijenjan u drugi klub - za vrijeme utakmice; LeBron rigao vatru

Image
Foto: AFP

'Nazovimo stvari pravim imenom'

7.2.2019.
9:47
AFP
VOYO logo

Košarkaš Dallas Mavericksa Harrison Barnes mijenjan je u Sacramento Kingse. Uobičajena praksa NBA klubova u ovo vrijeme, no način na koji je to izvedeno zapanjio je i LeBrona Jamesa.

Barnes, NBA prvak sa Golden State Warriorsima iz 2015., mijenjan je usred utakmice protiv Charlotte Hornetsa, a vijest je informacija je obznanjena dok je ovaj sjedio na klupi tijekom četvrte četvrtine utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBronova poruka

'Dozvolite da pretpostavim da je ovo u redu jer je napravljeno u najboljem interesu kluba??? Mijenjali su ovog čovjeka u trenucima dok je doslovce igrao i o tome nije imao pojma', napisao je James objavivši na Instagramu i video Barnesa u tim trenucima.

Image
Foto: Screenshot

"Ne prozivam one koji su posao obavili, sve je to biznis i treba se napraviti ono što smatrate najboljim, ali želim da se počne shvaćati kako se radi, a ne da se igrače proziva sebičnima i nezahvalnima kada oni žele promjenu. U ovom slučaju, kad te mijenjaju, otpuštaju, mašu, izbacuju... to je najbolje za njih. Iskreno, nemam problema niti sa jednime, ali nazovimo stvari pravim imenom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas i Barnes, očito je iz prepiske na Twitteru, rastali su se na prijateljski način...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo