uhićene tri osobe / Na ulice Toronta zbog Raptorsa izašlo milijun ljudi, feštu zasjenila pucnjava

Jučerašnje slavlje zasjenio je ovaj trenutak straha. Ali samo srećom bez posljedica tako da će upamćene ostati samo lijepe scene

18.6.2019.
20:55
VOYO logo

24 godine čekali su da NBA trofej stigne u Kanadu, a kada je stigao, slavlje je zasjenila pucnjava. Parada košarkaša Toronto Raptorsa pred otprilike milijun navijača nije prošla baš kako su očekivali. I sve to pred očima premijera Trudeaua i poznatog repera Drakea. 

Trenutak kada se povijesno slavlje pretvorilo u dramu i strah - pucnjava na dočeku košarkaša Toronta, osvajača NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usred najvećeg veselja, u gužvi na glavnom gradskom trgu u Torontu, ozlijeđene su četiri osobe. Dvije ranjene vatrenim oružjem, dvije ozlijeđene nožem, ali nitko nije u životnoj opasnosti.

Policija je odmah nakon incidenta uhitila tri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to fešta zbog koje je na ulice Toronta izišlo gotovo milijun ljudi. 

Stigao je i kanadski premijer Justin Trudeau, kao i poznati reper Drake i naravno, cijela momčad Toronto Raptorsa sa svojim NBA trofejem. Prvim u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje koje je čak i najboljeg igrača finala, uvijek ozbiljnog i bez emocija, Kawhija Leonarda natjeralo na osmijeh, pa makar i prisilni.

Kanada ovakvu feštu nije vidjela 26 godina, otkako su Toronto Blue Jaysi osvojili američku bejzbol ligu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučerašnje slavlje zasjenio je ovaj trenutak straha. Ali samo srećom bez posljedica tako da će upamćene ostati samo lijepe scene.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo