uzbudljivo ljeto u nba / Nova zvijezda uz MVP-a: Paul George se priključuje Oklahoma Cityju!

Oklahoma će u suprotnom smjeru, odnosno u Indianu, poslati braniča Victora Oladipa i krilnog centra Domantasa Sabonisa

1.7.2017.
15:54
VOYO logo

Prošlog ljeta Oklahoma City Thunder je ostao bez svog najboljeg košarkaša Kevina Duranta, koji je otišao u Golden State Warriorse, ali u novoj sezoni će ponovno imati jaku momčad, jer će im se priključiti All-Star krilo Indiana Pacersa Paul George (27).

Tako će Oklahomu u novoj sezoni predvoditi moćni dvojac, ovogodišnji MVP lige Russell Westbrook i Paul George.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma će u suprotnom smjeru, odnosno u Indianu, poslati braniča Victora Oladipa i krilnog centra Domantasa Sabonisa, sina legendarnog litvanskog košarkaša Arvydasa Sabonisa.

Paul George je sljedeće godine trebao biti slobodan igrač i za njega su najveći interes pokazivali Cleveland Cavaliersi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curryju rekordni ugovor

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Stephen Curry (29) ostaje u Golden State Warriorsima s kojima bi trebao potpisati novi petogodišnji ugovor vrijedan 201 milijun dolara, i tako će postati prvi igrač u povijesti NBA lige koji je dobio ugovor koji premašuje 200 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry je po dosadašnjem ugovoru zarađivao 11 milijuna dolara po sezoni, a novi ugovor mu garantira plaću od oko 40 milijuna godišnje. 

U posljednje tri sezone Curry je sa Golden Stateom osvojio dva naslova prvaka (2015, 2017), te je dva puta bio proglašen za najkorisnijeg igrača lige (2015, 2016).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griffin ostaje s Clippersima

Jedan od najboljih krilnih košarkaša NBA lige Blake Griffin (28) ostaje u LA Clippersima s kojima će potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 173 milijuna dolara.

Griffin je pregovarao sa Phoenixom i Denverom, ali je na kraju ipak odlučio ostati u LA Clippersima i tako su Clippersi izbjegli "crni scenario" u kojem bi ostali bez dvojice najboljih igrača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prije nekoliko dana Clippersi su ostali bez najboljeg playmakera lige 32-godišnjeg Chrisa Paula, koji će karijeru nastaviti u momčadi Houston Rocketsa. Za njega su od Rocketsa dobili sedam igrača i izbor prve runde na "draftu" 2018. godine.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo