MVP I NA TERENU I IZVAN NJEGA: / Dragić je na Eurobasketu odigrao puno sjajnih poteza, no ovaj je bio definitivno najmoćniji

Image
Foto: Screenshot

U potpunosti je svojim igrama Goran Dragić obilježio nedavno završeni Eurobasket na kojem je slovensku košarkašku reprezentaciju vodio do zlatne medalje.

19.9.2017.
17:06
Screenshot
VOYO logo

Spektakularan doček europskih prvaka upriličen je u večernjim satima ponedjeljka, a većina onih koji su se na njemu našli imali su samo jednu želju - Dragićev ostanak. Neće im se ostvariti, najbolji slovenski košarkaš, član NBA momčadi Miami Heat, proglasio je mirovinu u dresu reprezentacije s kojom je 'ostvario ono što je želio' te se sad okreće klupskoj karijeri.

Ipak, valja istaknuti i da je Dragić osim sjajnog baratanja loptom i napadačkih bravura zablistao i na terenu na kojem je trebalo dokazati da je prije svega čovjek. I tu Dragić nije podbacio. Nakon završetka ogleda u kojem je Slovenija preko srpske košarkaške reprezentacije ugrabila konačnu nagradu, u trenucima dok je u redovima pobjednika vladala euforija, a u redovima poražene momčadi tuga, Dragić je napravio potez o kojem se ne prestaje pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Lučić sjedio je na klupi Srbije i neutješno plakao, Dragić mu je prišao i poljupcem ga pokušao utješiti za što je zaslužio isključivo pohvale medija koji su popratili taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo