MRŠIĆ DOBIO OTKAZ U CEDEVITI: / 'Krećemo u rekonstrukciju momčadi, uskoro stiže novi trener'

Image

Nekoliko dana po završetku sezone u kojoj je Cedevita osvojila dvostruku krunu u Hrvatskoj dogovoreno je da dosadašnji trener Veljko Mršić neće biti na klupi u novoj sezoni, objavio je klub.

8.6.2017.
15:09
VOYO logo

A njim su u petak ujutro sastanak imali Davor Užbinec i Matej Mamić, direktor i sportski direktor KK Cedevite.

"S Veljkom smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. O njemu sve najbolje. Klub je zadržao na onim visinama na kojima smo bili dok je bio pomoćnik Jasminu Repeši, lani smo igrali TOP 16 Eurolige, osvojena su dva Kupa Krešimira Ćosića i dva naslova prvaka Hrvatske, igrali smo finale ABA lige. No, ovime smo nekako završili četverogodišnji ciklus i krećemo u rekonstrukciju momčadi što će, po zajedničkom dogovoru s Veljkom, odraditi novi trener.", rekao je poslije sastanka Užbinec te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovara se s potencijalnim kandidatima

"Njemu želimo sve najbolje u karijeri za koju vjerujem da će ići prema gore, a zaista vjerujem da će nam se Veljko Mršić u budućnosti ponovno vratiti i jednog dana ponovno sjesti na klupu kao prvi trener kluba. On je u klubu osvojio i juniorski naslov prvaka Hrvatske, bio pomoćni trener pa prvi trener i držim da je postao pravi Cedevitaš. Puno mu hvala na svemu i želimo mu, kažem sve najbolje u nastavku karijere", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veljko Mršić za sada nema dogovoreni angažman sa nekim novim klubom ali kako je rekao za službenu stranicu Cedevite, uskoro bi mogao preuzeti mjesto u nekoj novoj sredini.

Matej Mamić pak potvrdio je početak pregovora sa Mršićevim nasljednikom no za sada nije otkrio imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi krećemo u pregovore i vjerujemo da ćemo dogovoriti najbolju opciju za klub. O eventualnim igračkim pojačanjima i novom treneru ćemo više za maksimalno dva tjedna što je okvirni rok da javnosti predstavimo novog trenera Cedevite koji će klub voditi u slijedećim sezonama. Što se Veljka tiče, oprostili smo se kao prijatelji i iskreno mu želim puno sreće uz zahvalu za sve što je napravio za klub proteklih godina a napravio je zaista jako puno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo