MOŽE LI CIBONA ZAKOMPLICIRATI POPUT ZADRA? / Cedevitin trener ne vjeruje u to pod jednim uvjetom

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Finalna serija igrat će se na četiri pobjede, a prva utakmica na rasporedu je u srijedu, 22. svibnja, u KC Dražen Petrović u 20.30

20.5.2019.
19:10
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je subota završila sa sretnim krajem, pred Cedevitom je posljednji korak ka obrani naslova prvaka, a on se zove Cibona.

Dva dana prije nego će pod Tornjem krenuti finalna serija Slaven Rimac vjeruje da je onakav završetak na Višnjiku samo psihološki poticaj za njegovu ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona čekala

"Očekujemo kvalitetnu Cibonu, dobro se poznajemo i sigurno je da će obje ekipe biti motivirane, radi se o naslovu prvaka Hrvatske. S obzirom da smo prošli Zadar tricom u zadnjim sekundama, vjerujem da će momčad psihološki biti na visokoj razini te da ćemo i energetski biti dobri. Jedva čekamo da počne finalna serija", kazao je Rimac.

Cedevitin junak bio je Jacob Pullen koji je pogodio pobjedničku tricu dvije sekunde prije kraja susreta, dok su cibosi sve to gledali u miru nakon što su pomeli Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Split: KK Cedevita osvojila Kup Krešimira Ćosića 16.02.2019., Split-Finalna utakmica Kupa Kresimira Cosica izmedju KK Cedevita i KK Cibona. Jacob Pullen izmedju igraca Cibone, Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

"Cibona igra na potpuno drugačiji način od Zadra, Cibona više ovisi o svojim razigravačima. Moramo u obrani biti jako dobri i vjerujem da će onda stvari ići onako kako mi priželjkujemo. Iako je Cibona imala više vremena za pripremu, mislim da je teško izmisliti nešto novo, a i to se rijetko radi na kraju sezone. No, što god se dogodi, bit ćemo spremni odgovoriti", dodao je trener Cedevite.

Finalna serija igrat će se na četiri pobjede, a prva utakmica na rasporedu je u srijedu, 22. svibnja, u KC Dražen Petrović u 20.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo