MONSTRUOZAN UČINAK ČOVJEKA KOJI RUŠI SVE GRANICE: / Ludo je bilo protekle noći u NBA ligi

Image
Foto: Zuma Press - News

Uzbudljivo je bilo na košarkaškim parketima u Americi

25.10.2019.
6:53
Zuma Press - News
VOYO logo

Drugog dana NBA lige odigrane su utakmice Atlante i Detroita te Houstona i Milwaukeea. Hawksi su bili bolji od Pistonsa 117:100, dok su Bucksi slavili kod Rocketsa 117:111.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi veliki duo

Dvoboj u Texasu u noći sa četvrtka na petak po hrvatskom vremenu bio je pod povećalom zbog debija novog dua u NBA ligi Jamesa Hardena i Russella Westbrooka u Houstonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad je ovaj dvojac igrao zajedno u Oklahomi, a sad su udružili snage ne bi li otišli i do samog kraja. No, nisu se još očito zagrijali, pa je njihova momčad poražena od prošlogodišnjeg MVP-a Giannisa Antetokounmpoua i društva. Grčki košarkaš monstruozno je otvorio svoju novu NBA sezonu s triple-double učinkom 30 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sažetak ove utakmice možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook dobro započeo novo poglavlje karijere

Wesley Matthews ubacio je 14 poena uz 4 skoka, dok je Brook Lopez dodao 11 uz 2 skoka. Što se tiče poražene momčadi, u njoj su se najviše istaknuli Clint Capela s double-double učinkom od 13 poena i 12 skokova, James Harden ubacio je 19 uz 7 skokova i 14 asistencija, Russell Westbrook bio je dobar sa 24 poena i 16 skokova, uz 7 asistencija i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostajemo zajedno, igramo zajedno, pobjeđujemo i gubimo zajedno. Moja je momčad i bez mene odigrala sjajno. Napravili su dobar posao", kazao je Antetokounmpo TNT-ovoj novinarki Kristen Ledlow nakon susreta, prenosi ugledni američki Yahoo Sports - NBA Yahoo.

Atlanta bolja od Pistonsa

U Detroitu su, pak, gostujući Hawksi slavili uvjerljivo protiv Pistonsa. U susretu je najviše pokazao Trae Young iz Atlante sa 38 poena, 7 skokova i 9 asistencija. Uz njega na razini zadatka bio je Jabari Parker koji je, ušavši s klupe, ubacio 18 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod društva iz Detroita, Andre Drummond najviše je pokazao s 21 poenom i 12 skokova, te Derrick Rose, nova zvijezda momčadi, sa 27 poena za nešto više od 25 minuta. Najzanimljivije trenutke iz ove utakmice možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit Pistons - Atlanta Hawks 100-117 Houston Rockets - Milwaukee Bucks 111-117 (Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee) Golden State Warriors - LA Clippers 122-141 (Ivica Zubac je odigrao 18 minuta za LA Clipperse, zabio je 16 koševa i upisao deset skokova, jednu asistenciju i dva bloka)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo