MOLITVA MU JEDINO PREOSTAJE / Hrvat se suočio sa surovom istinom

14.4.2015.
10:43
VOYO logo

"Ja na to gledam ovako. Imamo još jednu utakmicu i moramo pobijediti", rekao je trener Netsa Lionel Hollins nakon 22. domaćeg poraza njegove momčadi koja će prvi put od preseljenja u Brooklyn 2012. godine regularni dio sezone završiti s negativnim učinkom u Barclays Centeru (18-22).

Netsi će u svojoj dvorani u noći sa srijede na četvrtak ugostiti Orlando i imati imperativ pobjede. No, ni to im neće biti dovoljno uspije li Indiana u noći s utorka na srijedu kod kuće svladati Washington, a večer poslije slaviti na gostovanju u Memphisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Bogdanovića, koji je ubacio 17 poena za 33 minute i postigao sve tri trice Netsa (Bojan 3/6, ostali 0/6), te Jarretta Jacka koji je također ušao s klupe i postigao 15 koševa, Brooklyn nije imao raspoloženu petorku. Deron Williams, Joe Johnson i Brook Lopez zajedno su ubacili 34 poena, šutirajući 13/33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve smo pokušavali iz driblinga i solo akcijama, nismo imali dobar protok lopte. Na taj način ne možemo pobjeđivati", zaključio je Williams koji je imao pet od 12 asistencija Netsa.

Poraz Netsa otvorio je nadu Miamiju, koji je pobjedom nad Orlandom 100:93, teoretski ostao u igri za doigravanje. No, da bi se to dogodilo Heat će morati slaviti u Philadelphiji posljednje večeri regularnog dijela sezone, a Indiana i Brooklyn sve izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zapadnoj konferenciji će posljednja večer odlučivati hoće li se Golden Stateu u prvom krugu doigravanja suprotstaviti Oklahoma City ili New Orleans. Ured NBA lige poništio je automatsku suspenziju Russellu Westbrooku zbog tehničke u dvoboju s Indianom i dopustio najboljem igraču Oklahome nastup protiv Portlanda. Ovaj je to iskoristio i s 36 koševa, 11 skokova i sedam asistencija odveo domaće do pobjede 101:90.

Pelicansi su lakoćom slavili na gostovanju kod Minnesote 100:88, predvođeni Anthonyjem Davisom (24 koša, 11 skokova, pet asistencija) i drže sve u svojim rukama. Pobijede li u posljednjoj utakmici zahuktali San Antonio u svojoj dvorani idu u doigravanje, bez obzira na ishod gostovanja Oklahome kod Minnesote, u utakmici u kojoj će Thunder imati imperativ pobjede. Obje utakmice su istom terminu, u četvrtak u 2 ujutro po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo