PORTLANDOV TRIO PREGAZIO DENVER I IZBORIO SEDMU UTAKMICU: / Leonard nije mogao sam, Phila i Toronto također u 'majstoricu'

Image
Foto: Ap Images

Nikola Jokić odigrao je još jednu monstruornu partiju s 29 poena, 12 skokova i osam asistencija

10.5.2019.
8:58
Ap Images
VOYO logo

Na rubu ponora bila Philadelphia kad je ušla u šestu utakmicu finala Istočne NBA konferencije. Toronto je bio spreman završiti priču na gostovanju, ali nešto se pitalo u ovoj utakmici i domaćine.

Zapravo, puno ih se pitalo. Ben Simmons konačno je proigrao. Australski razigravač visine centra sudjelovao je u pobjedi s 21 poenom, osam skokova i šest asistencija, što je za čovjeka koji ne puca trice sasvim lijepa statistika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČUVENI ISIAH THOMAS OTVORIO DUŠU: Legenda NBA-a naklonila se Kukoču i donijela konačnu presudu o najboljem svih vremena

A imao je i sasvim lijepu podršku svojih suigrača. Kad svi igraju na svojoj razini, Philadelphia je momčad koja može naštetiti mnogim momčadima. Jimmy Butler s 25 poena, Joel Embiid sa 17 (12 skokova) i Tobias Harris sa 16 bili su na visini zadatka, dok kod Toronta nije bilo prave podrške Kawhiju Leonardu koji je zabio 29 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portlandovi banditi

U sedmu utakmicu će i revolveraški derbi Portlanda i Denvera na Divljem Zapadu. Trail Blazersi ukrali su Nuggetsima bar zasad konferencijsko finale, a najveći "lopovi" bili su bekovi C.J. McCollum, Rodney Hood i Damian Lillard.

Iako je Denver vodio u prvoj četvrtini, fantastični Portlandov trio u drugoj je stisnuo gas i prebacio Portland u vodstvo koje nisu do kraja utakmice gubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Jokić odigrao je još jednu monstruoznu partiju s 29 poena, 12 skokova i osam asistencija, Jamal Murray imao je 24 poena i deset skokova, ali 87 kombiniranih poena između McColluma, Lillarda i Hooda bili su previše za Denver.

NBA, konferencijska polufinala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 119:108 Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 112:101

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo