MLADA HRVATSKA NBA ZVIJEZDA POD HITNO SPAŠAVA KARIJERU: / Napušta SAD, vraća se u Europu i to u redove velikana?

Image
Foto: Profimedia

U svoje tri godine u NBA-u, Žižić je zapravo skupljao samo mrvice

25.4.2020.
19:20
Profimedia
VOYO logo

Mladi i talentirani hrvatski košarkaš, Ante Žižić, vrlo je rano otišao u NBA i nikada zapravo nije dočekao svojih pet minuta. Prvo je draftan u Boston koji ga je pak odmah zamijenio za Kyriea Irvinga iz Clevelanda.

U Cavsima je dijelio svlačionicu i dakako učio od najvećeg košarkaša današnjice, LeBrona Jamesa, ali opet nije se naigrao. U svoje tri godine u NBA-u, Žižić je zapravo skupljao samo mrvice koje bi mu treneri davali i kako još uvijek nije potpisao novi ugovor s Cavsima, postoji velika vjerojatnost da napusti Cleveland i vrati se u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

LOS ANGELES, CA - JANUARY 13: Ante Zizic #41 of the Cleveland Cavaliers looks to pass during the second half of a game against the Los Angeles Lakers at Staples Center on January 13, 2019 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP

Zov iz Izraela

Bivši igra Splita, Cibone i Darušafake mogao bi potpisati za izraelskog velikana Maccabija iz Tel-Aviva. Prema tvrdnjama izraelskih medija, klupska legenda i sportski direktor Nikola Vujčić radi na tome.

Maccabi na njegovoj poziciji već ima Othella Huntera i Tarika Blacka, a ne treba zaboraviti ni legendarnog Amar'ea Stoudemirea koji će vjerojatno napustiti Maccabi sljedeće sezone pa se tu otvara velika prilika za Žižića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo