Miamijev trio gazi, Spursi se još nadaju prolazu

Kako se i očekivalo, u drugi krug NBA doigravanja plasirali su Miami Heat i Oklahoma City Thunder, dok si je San Antonio Spurs pobjedom u petoj utakmici ostavio šanse za prolaz.

28.4.2011.
23:07
VOYO logo

Košarkaši Miami Heata na domaćem su parketu u petoj utakmici svladali Philadelphiju 97:91. Opet je u redovima domaćih najbolji pojedinac bio Dwayne Wade sa 26 koševa, 11 skokova i 7 asistencija.

Ostatak trio fantastikusa također je ugradio svoj veliki obol, Chris Bosh je ubacio 22 koša uz 11 skokova, dok je LeBron James uz 16 poena nadodao i 10 skokova i 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dramatičnom je finišu Oklahoma rezultatom 100:97 također došla do četvrte pobjede protiv Denver Nuggetsa. Domaćine je po starom dobrom običaju predvodio Kevin Durant ubacivši čak 41 poen.

Uz dosta sreće San Antonio Spursi pobijedili su rezultatom 110:103 u petoj utakmici i smanjili zaostatak za Memphisom na 3:2. Pobjeda je izborena tek nakon produžetaka, a u regularnom dijelu 1.7 sekundu prije kraja Gary Neal zabio je za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U produžetku su Spursi lako došli do pobjede pošto se gosti nisu uspjeli osvijestiti od šoka. Najistaknutiji u domaćim redovima bio je Manu Ginobili s 33 koša pri čemu je nadodao 6 skokova i isto toliko asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo