'BUDUĆNOST? NE ZNAM' / Mario Hezonja stigao u Srbiju: 'Najbolja atmosfera na svijetu je u Beogradu'

Image
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL

Hezonjin Real Madrid je već osigurao prvo mjesto i play-off Eurolige

20.3.2024.
22:33
Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL
VOYO logo

Mario Hezonja s momčadi Real Madrida gostuje u Beogradu gdje će igrati protiv Partizana u u 31. kolu Eurolige, a uoči tog susreta razgovarao je sa srpskim novinarima.

Image
TRANSFER NA POMOLU? /

Drama u Madridu: Hezonja nesretan u Realu, dva puta je odbio 'Kraljeve'

Image
TRANSFER NA POMOLU? /

Drama u Madridu: Hezonja nesretan u Realu, dva puta je odbio 'Kraljeve'

Njegov Real je već osigurao prvo mjesto i play-off Eurolige, a Partizan se bori za poziciju u 'play-inu' kroz koji bi mogao ući u play-off. Te su se momčadi susrele play-offu prošle sezone i bile su to jako 'naelektrizirane' utakmice, ali sada je situacija drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama domaćima ne predstavlja to problem, meni i Musi, znamo da je najbolja atmosfera na svijetu u Beogradu. Što se tiče utakmice, nama je jako bitno nastaviti u dobrom ritmu u kojem se nalazimo. Izgubili smo tri blesave utakmice na ne znam ni ja na koji način, svega je tu bilo, i ozlijeđenih igrača i bolesnih. Jako bitna utakmica za nas da nastavimo dobar niz do kraja sezone, a za njih da ne pričam. Svaka utakmica Partizanu je najbitnija u sezoni, ja bih kao fan Eurolige i njihov fan volio ih vidjeti u play-offu", rekao je Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedilo je pitanje o njegovoj budućnosti, koja je jako neizvjesna jer se puno piše o tome da odlazi iz Madrida.

"Ne razmišljam o tome. Istina je da tu ima dosta poruka, zahvalan sam svim navijačima koji me prate i cijene. Pokušavam to vratiti na terenu. Što se tiče sljedeće sezone, ništa ne znam. Maksimalno sam koncetrisan na ovu sezonu, da ponovimo uspjeh od prošle sezone ako je mkoguće i onda će biti lakše razmišljati o budućnosti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo