MARIO HEZONJA DOBIVA SUIGRAČA KAKVOG NIJE OČEKIVAO: / Nekad prvi strijelac NBA lige vraća se nakon godine dana pauze

Image
Foto: Profimedia

U karijeri je u prosjeku zabijao 24 koša, no prevelika ljubav prema izolacijskoj, herojskoj košarci,

15.11.2019.
9:45
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji najbolji strijelac NBA lige Carmelo Anthony pronašao je novi klub nakon godinu dana izbivanja s parketa.

Tridesetpetogodišnji Anthony potpisao je negarantirani ugovor s Portland Trail Blazersima za koje igra i hrvatski košarkaš Mario Hezonja. Blazersi su loše ušli u sezonu i trenutno su na omjeru od četiri pobjede i osam poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SJAJNA PREDSTAVA DARIJA ŠARIĆA ZA NOVU POBJEDU PHOENIXA: /

Novi triple-double Luke Dončića nedovoljan za slavlje u New Yorku

Image
SJAJNA PREDSTAVA DARIJA ŠARIĆA ZA NOVU POBJEDU PHOENIXA: /

Novi triple-double Luke Dončića nedovoljan za slavlje u New Yorku

Carmelo Anthony je svoju posljednju utakmicu odigrao za Houston Rocketse koji su ga prošle sezone nakon deset utakmica otpustili.

Nosio je dresove Denvera, New Yorka, Oklahome i Houstona. U karijeri je u prosjeku zabijao 24 koša, no prevelika ljubav prema izolacijskoj, herojskoj košarci, neraskidiva ljubav prema šutu s poludistance i loša obrana koštale su ga godine dana bez ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deseterostruki All-Star

Anthony bi se novoj momčadi trebao pridružiti novim suigračima na gostujućoj turneji od šest utakmica koju započinju u noći sa subote na nedjelju u San Antoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carmelo Anthony je jedan od 19 igrača u povijesti NBA lige koji je ubacio više od 25.000 koševa i ima više od 6.500 skokova u karijeri. U toj skupini samo četvorica košarkaša nemaju u svom životopisu naslov NBA prvaka: Karl Malone, Dominique Wilkins, Alex English i Carmelo Anthony.

Bio je treći izbor NBA drafta 2003. godine, iza LeBrona Jamesa i Darka Miličića, a ispred Chrisa Bosha i Dwyanea Wadea. Deset puta je biran u All-Star momčad i bio je najbolji strijelac lige u sezoni 2012./2013. s prosjekom od 28,7 koševa. S američkom reprezentacijom je sudjelovao na četiri olimpijska turnira od Atene 2004. do Rio de Janeira 2016. godine te osvojio tri zlata i broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NBA ligi je deset godina zaredom uvodio Denver i New York u doigravanje, a najveći uspjeh je ostvario 2009. godine, kad je s Nuggetsima došao do konferencijskog finala u kojem su ih nadigrali Los Angeles Lakersi u šest utakmica. Posljednji put je u doigravanju igrao kao član Oklahoma Cityja, ali je momčad u kojoj su osim njega bili Russell Westbrook i Paul George zaustavljena već u prvom krugu od Utah Jazza.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo