Mami bez krova nad glavom poklonio 2 milijuna dolara!

Majka jedne od najvećih zvijezda Dwaynea Wadea bila je beskućnica, zatvorenica, alkoholičarka, ovisnica, dilerica...

4.4.2011.
8:45
VOYO logo

"Istina. Moj je džep zbog toga nešto tanji, ali je zato moja duša punija. Sjedio sam taj dan u prvom redu crkve i zaplakao", priznao je branič Miami Heata koji je svojoj majci kupio crkvu za dva milijuna dolara.

Dwayne Wade je tako nagradio svoju majku Jolindu koja se uspjela izvući iz pakla droge i ostalih ovisnosti, te čak postala baptistički pastor i život posvetila širenju Božje riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je beskućnica. To što je danas postala je zato što je u nju netko vjerovao. Zato i ja želim nekim ljudima promijeniti život", dodao je jedan od najvećih vjernika u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije no što je postala poznata kao majka NBA superstara, Jolinda Wade imala je podeblji dosje. Zatvorenica, alkoholičarka, ovisnica o heroinu i kokainu, dilerica droge... Još 2003. bila je u zatvoru, a kada je izašla, prvi put nakon pet godina vidjela je sina kako igra košarku za sveučilište Marquette.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugog inzistiranja djece da se promijeni, prihvatila je pomoć i očistila se od droge, te je postala baptistički pastor. Jolinda se cijelo vrijeme zahvaljivala Bogu što joj je sin vjerovao i kada je bila daleko od uzorne majke. Dwyane joj nije okrenuo leđa, već joj je kupio kuću i auto, a na kraju i crkvu za dva milijuna dolara.

"Ponosan sam na majku, na to koliko je uspjela promijeniti svoj život. Svi misle da je to čudesna priča. To je san svakoga djeteta, da majci može dati sve što želi", zaključio je član 'svetog trojstva' (LeBron James, Chris Bosh) iz Miami Heata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo