Majami u finalu NBA lige (VIDEO)

Lebron Džejms i ekipa imaće priliku da odbrane šampionski prsten

4.6.2013.
12:59
VOYO logo

Košarkaši Majami Hita plasirali su se u finale NBA lige pobedom na domaćem parketu nad Indijanom Pejsers (99:76) u sedmom meču finala Istoka.

Majami je tako izborio priliku da se bori za šampionski prsten treći put u nizu, a u finalu će se sastati sa San Antoniom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ubedljivu pobedu Majamija najzaslužniji je bio sjajni Lebron Džejms koji je postigao 32 poena, uz osam skokova i četiri asistencije. Pored njega zapaženu ulogu u trijumfu imao je i Dvejn Vejd sa 21 poenom.

- Samo smo bili skoncentrisani na svoj posao. Bili smo fokusiranu na svaku poziciju, sva smo zatvorili. Igrali smo odbranu Majami Hita i napravili haos - rekao je Lebron posle meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Pejsersa je najefikasniji bio Roj Hilbert sa 18 poena, uz osam uhvaćenih lopti, a pratio ga je Dejvid Vest koji je upisao 14 poena i šest skokova.

Majami je prve dve sezone poražen u finalu od Dalasa, ali je prošle godine došao do prstena pobedom nad Oklahomom. Finalna serija NBA lige startuje u noći između srede i četvrtka i igra se do četiri pobede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo