'Hrvatska u finalu protiv Srbije usred Slovenije?! Daj Bože'

Hrvatska prva u skupini F, Srbija u skupini E.

17.9.2013.
8:46
VOYO logo

Već nam dugo Europsko prvenstvo u košarci nije bilo zanimljivo kao ovo u Sloveniji. Hrvatska je upisala sedam pobjeda zaredom, prva je u skupini F, i u četvrtfinalu će igrati protiv, barem na papiru, najslabijeg protivnika od osam reprezentacija koje se još bore za naslov prvaka Europe.

28-godišnji centar Hrvatske, 2,10 visoki Luka Žorić, dao je nakon pobjede nad Grčkom zanimljiv intervju srpskom Telegrafu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo tko će nam bit' protivnik u četvrtfinalu. To je Ukrajina i bilo nam je bitno što prije to saznat' da se možemo počet' pripremat'. Imamo tri dana da se odmorimo, da se pripremimo najbolje što je moguće i da izađemo u tu utakmicu kao lavovi. Tako smo do sada igrali i mislim da nam Ukrajina ne može stajati na putu ako budemo tako igrali", kaže vrijedni centar Hrvatske.

//www.youtube.com/embed/myo9J5psqr8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpske novinare najviše je zanimao komentar oko mogućeg okršaja Hrvatske i Srbije, a on je moguć tek u finalu. Ako Hrvatska prođe Ukrajinu, u polufinalu je čeka pobjednik četvrtfinalnog susreta između Italije i Litve, dok će Srbija, u slučaju prolaza protiv Španjolske, igrati protiv boljeg iz dvoboja Francuske i Slovenije.

"Ma super, Srbija prva u skupini, mi prvi, i naći ćemo se u finalu. Daj Bože!", uz široki je osmijeh najavio stasiti Zadranin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srijeda, 18. rujna: Srbija – Španjolska Slovenija – Francuska

Četvrtak, 19. rujna: Hrvatska – Ukrajina Litva - Italija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo