LUDNICA U OAKLANDU: / Pogledajte akciju Warriorsa o kojoj bruji čitava Amerika

Image
Foto: AFP

U noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu, u NBA ligi je odigrano 11 utakmica, a nama su najzanimljivije utakmice u kojima su nastupili hrvatski košarkaši.

21.11.2015.
9:07
AFP
VOYO logo

Košarkaši Brooklyn Netsa doživjeli su i 11. poraz za redom. Ovoga puta, od njih su bili bolji ove sezone dobri Boston Celticsi rezultatom 120:95. Bek Celticsa Avery Bradley odlično je preuzeo rolu Isaiaha Thomasa ušavši sa klupe i odigrao odličnu utakmicu, ubacivši 21 poen uz tri skoka i dvije ukradene lopte.

"Samo sam htio izaći na parket i odigrati najbolje što mogu", kazat će Bradley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradley je iz igre gađao 10-13 i pogodio jednu tricu. Što se tiče Bojana Bogdanovića, on je solidno odradio svoj posao. Bogdanović je za Netse u 16 minuta provedenih na parketu zabio devet poena. Gađao je 3-7 iz igre, a od toga je pogodio i dvije trice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi na korak od izjednačavanja rekorda

Golden State Warriorsi i dalje ne mogu izgubiti, i dalje izgledaju kao prvaci i svi se pitaju jedno. Kako pobijediti društvo iz Oaklanda koje sjajno vodi trener Steve Kerr? Pitali su se to sinoć i Chicago Bullsi, ali nisu pronašli odgovor na to pitanje.

Image
NJEMU JE SAMO NEBO GRANICA: /

Aktualni MVP lige Stephen Curry ponovno je oduševio svijet

Image
NJEMU JE SAMO NEBO GRANICA: /

Aktualni MVP lige Stephen Curry ponovno je oduševio svijet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi su pobijedili Bullse 106:94 i tako stigli do 14. pobjede ove sezone u isto toliko utakmica. Ponovno ih je do pobjede vodio sjajni MVP prošlogodišnjeg regularnog dijela sezone Stephen Curry. Nakon što je 40 poena postigao u prošlom srazu protiv LA Clippersa, ovoga puta je zabio 27 poena uz pet skokova i četiri asistencije. Bek šuter Jimmy Butler je bio najbolji kod Bullsa s 28 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsima treba još samo jedna pobjeda kako bi izjednačili najbolji početak sezone u NBA povijesti. Uz to, ako ostvare pobjede u još dvije utakmice zaredom postat će jedina momčad koja je započela sezonu sa 16 pobjeda zaredom. To bi bio najbolji početak sezone jedne momčadi ikad i pravi vjetar u leđa za društvo iz Oracle Arene.

Rudež samo šest minuta na terenu

U ostalim utakmicama, Minnesota je izgubila Detroita, a Rudež je za šest minuta provedenih na parketu ostao bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upisao je tek jedan skok. Hornetsi su pobijedili 76erse koji su i dalje bez pobjede u ovoj sezoni. Memphis je bio bolji od Rocketsa o kojima američki mediji pišu kako su se riješili trenera Kevina McHalea jer nisu bili zadovoljni s njim. Pelicansi su iznenadili jednog od favorita za naslov prvaka i ove sezone Spurse, Knicksi uvijek jaki Thunder, a Portland Clipperse. Mavericksi su bili bolji od Jazza, Sunsi od Denvera, a Toronto od Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati utakmica odigranih 20. studenog 2015.

Charlotte - Philadelphia 88:113, Boston - Brooklyn 120:95, Memphis - Houston 96:84, Minnesota - Detroit 86:96, Pelicans - San Antonio 104:90, Oklahoma - New York 90:93, Dallas - Utah 102:93, Denver - Phoenix 107:114, Portland - LA Clippers 102:91, Golden State - Chicago Bulls 106:94, LA Lakers - Toronto 91:102.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo