LUDNICA U NBA: / Svašta se noćas događalo, neki su čak i letjeli po terenu

Image
Foto: Screenshot: You Tube/Twitter

Sixersi su bili zadnja neporažena momčad kod kuće

19.12.2019.
9:53
Screenshot: You Tube/Twitter
VOYO logo

Miami Heat su sinoć sa 108-104 pobijedili u gostima Philadelphia 76erse i prekinuli im tako najdulji niz domaćih pobjeda. Pobjedničku momčad su do pobjede predvodili Kendrick Nunn sa 26 poena i Bam Adebayo sa 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixersi bili zadnja neporažena momčad kod kuće u ligi

S omjerom pobjeda i poraza na svom terenu 14-0, Sixersi su bili zadnja neporažena momčad kod kuće u ligi. Zaostajali su 16 koševa gotovo sedam minuta prije kraja i uspjeli su doći na dva koša zaostatka, no Al Horford je promašio tricu pet sekundi prije kraja. Joel Embiid je bio najbolji u redovima Sixersa sa 22 koša i 19 skokova, dok je Tobias Harris dodao 20 koševa. Sažetak dvoboja možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
FINSKO ČUDO OD KOŠARKAŠA NAPRAVILO ŠOU U WASHINGTONU: /

Prozvali ga prije utakmice i onda je - poludio!

Image
FINSKO ČUDO OD KOŠARKAŠA NAPRAVILO ŠOU U WASHINGTONU: /

Prozvali ga prije utakmice i onda je - poludio!

New Orleans Pelicans su sa 107-99 nadigrali Minnesota Timberwolves u Minneapolisu, a najzaslužniji za prekid niza od 13 poraza, najgoreg u povijesti kluba, bio je Brandon Ingram koji je utakmicu završio sa 34 koša. Jrue Holiday je dodao 18 koševa, a JJ Redick 12 za Pelicanse kojima je ovo prva pobjeda od 21. studenog. Andrew Wiggins je predvodio Timberwolvese, kojima je ovo osmi uzastopni poraz, sa 27 ubačaja. Što se sve događalo u tom dvoboju pogledajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac Dennis Schroder ubacio 31 u pobjedi Oklahome

Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 126-122 bili bolji od Memphis Grizzliesa, uspjevši nadoknaditi zaostatak od čak 24 koša. Dennis Schroder je za pobjedu Oklahome ubacio 31 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Triple-double Kyle Lowryja

Toronto Raptors su u gostima sa 112-99 slavili protiv Detroit Pistonsa. Do pobjede su ih predvodili Pascal Siakam sa 26 ubačaja i Serge Ibaka sa 25 i 13 skokova. Kyle Lowry je upisao triple-double sa 20 koševa, 10 skokova i isto toliko asistencija. Detroitov centar Andre Drummond, vodeći skakač u ligi, koji se vratio na teren nakon dvije propuštene utakmice zbog alergijske reakcije, upisao je 22 koša i 18 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižić nije ulazio u igru za Cavse

Denver Nuggets su kod kuće sa 113-104 bili bolji od Orlando Magica, a do pobjede ih je vodio Jamal Murray sa 33 pogotka.

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 100-98 pobijedili Charlotte Hornets, a najzaslužniji za pobjedu su bili Collin Sexton sa 23 koša i Cedi Osman sa 18. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cavalierse. Cleveland je ispustio prednost od čak 24 koša, Charlotte Hornets su došli na dva koša zaostatka pred kraj zadnje četvrtine zahvaljujući Terryju Rozieru koji je zabio četiri trice u razmaku od 65 sekundi, no to im nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja na klupi Portlanda

Portland Trail Blazers su kod kuće sa 122-112 nadigrali Golden State Warriorse, a Damian Lillard je bio najbolji strijelac utakmice sa 31 košem i 13 asistencija, dok je CJ McCollum ubacio 30 koševa. Hassan Whiteside je ugrabio 23 skoka uz 16 koševa, a Carmelo Anthony je dodao 17 koševa i osam skokova. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Portland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D'Angelo Russell je bio najbolji kod Warriorsa, utakmicu je završio sa 26 koševa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregled rezultata utakmica NBA lige odigrane noćas po hrvatskom vremenu leveland Cavaliers – Charlotte Hornets 100:98 (Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland) Detroit Pistons – Toronto Raptors 99:112 Washington Wizards – Chicago Bulls 109:110 (produžeci) Philadelphia 76ers – Miami Heat 104:108 Minnesota Timberwolves – New Orleans Pelicans 99:107 Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies 126:122 Denver Nuggets – Orlando Magic 113:104 Dallas Mavericks – Boston Celtics 103:109 Portland Trail Blazers – Golden State Warriors 122:112 (Mario Hezonja nije ulazio u igru za Portland)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo