LUDNICA U NBA LIGI: / Westbrook i Beverly vodili pravi rat na terenu, zvijezda Oklahome uništila ga i gestom i igrom; 'Oni se epski mrze'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Uzbudljivo je bilo noćas u NBA ligi

31.10.2018.
8:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

U noći sa utorka na srijedu po hrvatskom vremenu, na parket NBA lige izašla su dvojica Hrvata. Dario Šarić je sa svojom Philadelphijom doživio poraz na gostovanju kod jakih Toronto Raptorsa rezultatom 129-112, a ponajbolji hrvatski košarkaš je za 31 minutu provedenu na parketu ostvario učinak od 8 poena, 5 skokova i 2 asistencije, uz 2 pogođena i jedno promašeno bacanje (33,3% šuta iz igre, 20 % za tricu). Pogodio je jednu iz pet pokušaja.

Kod Philadelphije je opet najučinkovitiji bio Joel Embiid sa 31 košem i 11 skokova, a Ben Simmons je utakmicu završio sa 11 koševa, 10 asistencija i osam skokova. Najzaslužniji za pobjedu Raptorsa, trenutačno druge momčadi Istoka, bio je Kawhi Leonard sa 31 košem i sedam skokova, dok je Jonas Valanciunas dodao 23 koša. Kyle Lowry je ubacio 20 koševa uz 12 asistencija za svoj peti double-double sezone. To je bila šesta uzastopna pobjeda Raptorsa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE SE GLASNIJE PRIČA DA ZA ŠARIĆA NEMA MJESTA MEĐU 76ERSIMA: Šiši dio paketa koji u Philadelphiju dovodi zvijezdu NBA lige!?

Šarić ubacio 8, Žižić samo jedan poen

Što se tiče drugog Hrvata, Ante Žižić je sa svojim Clevelandom pobijedio na svom terenu Atlantu Hawkse 136-114. Žižić je u dvoboju igrao 4 minute i zabio jedan poen. Ova je pobjeda bila ujedno i debi za novog trenera Larryja Drewa koji je zasjeo na klupu Clevelanda nakon što je smijenjen Tyron Lue u nedjelju. Trae Young je bio najbolji strijelac Atlante sa 24 koša, dok je Alex Len ubacio 20 koševa uz devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih zanimljivosti, vrijedi spomenuti i kako su Sacramento Kingsi protiv Orlando Magica na Floridi došli i do četvrte pobjede u nizu i došao na skor 5-3. U dvoboju se istaknuo Buddy Hield ubacivši 25 poena uz 11 skokova. Hield je radio ovakve stvari u dvoboju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni Westbrook

Jedan od najboljih košarkaša svijeta, zvijezda Oklahoma Cityja Russell Westbrook, ostvario je učinak večeri u NBA ligi. Nevjerojatno atletski nadaren košarkaš predvodio je pred svojim navijačima svoju momčad do slavlja protiv Los Angeles Lakersa 128-110.

Za 33 minute ubacio 32 poena, uz 4 skoka i 8 asistencija

Za 33 minute na parketu Westbrook je ubacio 32 poena, uz 4 skoka i 8 asistencija. Monstruozan je to učinak košarkaša koji radi čuda posljednjih godina u ligi i koji će i ove sezone biti jedan od pretendenata za MVP nagradu. Bolje rečeno, trebao bi biti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zakačio' se s Patrickom Beverlyjem, oba su dobila po tehničku

U utakmici su veliku borbu na parketu vodili Westbrook i Patrick Beverly, a na društvenim mrežama Hoop Central, Twitter stranica koja prati košarkaška zbivanja, stavio je kratki video trenutka na kojem se vidi verbalna razmjena "nježnosti" između ova dva košarkaša koja su dobila i tehničke pogreške od strane suca zbog verbalnog sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Westbrook i Beverly toliko se epski mrze da je to zabavno za gledati", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook je provocirao Beverlyja, a nakon što je efektno zabio u jednom napadu, uništio ga je gestom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beverly je u susretu igrao 26 minuta, bio je zadužen za čuvanje Westbrooka, a u napadu je ubacio 4 poena uz 7 skokova i 6 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook je u posljednjoj četvrtini, 4 minute prije kraja dvoboja, u trenucima kad je Thunder imao +18 (118-100), sudjelovao u sjajnoj akciji efektno je završivši zakucavanjem u svom atraktivnom stilu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parker odigrao najefikasniju utakmicu za Hornetse

Stari košarkaški lisac Tony Parker je, pak, svoj novi klub Charlotte Hornets predvodio do slavlja na svom aprketu protiv Miami Heata 125-113. Legendarni francuski play, koji je s jednom od najboljih franšiza u povijesti lige San Antonio Spursima osvojio 4 naslova NBA prvaka, te bio 2007. i MVP finala (6× NBA All-Star), odigrao je najbolju utakmicu dosadašnjeg uvodnog dijela sezone, zabio je 24 poena uz 11 dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lillard i McCollum zajedno zabili 63 koša

Portland Trail Blazers su sa 104-85 pobijedili Houston Rocketse, a Jusuf Nurkić, Damian Lillard i CJ McCollum su zajedno zabili 63 koša za gostujući Portland. Nurkić i Lillard su za bili svaki po 22 koša a McCollum je dodao 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio četvrti uzastopni poraz Rocketsa koji su igrali drugu utakmicu zaredom bez Jamesa Hardena. U jednom su trenutku gubili i 28 razlike, a nakon sinoćnjeg poraza ostali su bez ijedne pobjede na svom terenu od početka sezone. Chris Paul je bio najbolji u redovima poraženog Houstona sa 17 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics su sa 108-105 bili bolji od Detroit Pistonsa. Kyrie Irving je utakmicu završio sa 31 košem za Boston, a u trećoj je četvrtini zabio 11 koševa zaredom u seriji 23-7 Celticsa. Kod Pistonsa Blake Griffin je sa 24 koša i 15 skokova bio najbolji strijelac, a double-double je upisao i Andre Drummond sa 17 koševa i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati utakmica odigranih u noći s utorka na srijedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Miami Heat 125-113 Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 136-114 (Ante Žižić je odigrao dvije minute za Cleveland, zabio je četiri koša i upisao jedan skok) Orlando Magic - Sacramento Kings 99-107 Boston Celtics - Detroit Pistons 108-105 Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 129-112 (Dario Šarić je odigrao 31 minutu za Philadelphiju, abio je osam koševa i upisao pet skokova i dvije asistencije) Memphis Grizzlies - Washington Wizards 107-95 Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers 120-110


Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo