LUDA VEČER U NBA LIGI: / Anthony Davis radio čuda, Westbrook ostao bez novog triple-doublea

Image
Foto: AFP, Sean Gardner

Briljantni Anthony Davis (23) predvodio je New Orleans Pelicanse do pobjede 110-96 na gostovanju kod New York Knicksa u Madison Square Gardenu.

10.1.2017.
8:50
AFP, Sean Gardner
VOYO logo

Najučinkovitiji čovjek večeri u NBA ligi zaključio je utakmicu s 40 koševa i 18 skokova i uništio svaku nadu Knicksima. Već do kraja prvog poluvremena Davis je imao upisan double-double, što mu je uspjelo već peti put ove sezone.

Image
HARDEN RAZVALIO I TORONTO: /

Čudesan učinak ponajboljeg igrača lige za nastavak sjajne serije

Image
HARDEN RAZVALIO I TORONTO: /

Čudesan učinak ponajboljeg igrača lige za nastavak sjajne serije

Misterij oko Rosea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksima nije pomoglo 20 koševa Brandona Jenningsa i 18 Carmela Anthonyja, a veliki im je problem bio i misteriozni izostanak Derricka Rosea.

"Sve će biti jasno nešto kasnije. Želimo poštovati ono kroz što prolazi i zasad nećemo ništa komentirati", rekao je trener Knicksa Jeff Hornacek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni Towns i Rubio

Oklahoma City Thunder je kao gost svladao Chicago sa 109-94 u utakmici u kojoj je samo jedan skok nedostajao Russellu Westbrooku da dođe do još jednog triple-doublea. Prva zvijezda Thundera završila je dvoboj s 21 poenom, devet uhvaćenih lopti i 14 asistencija, a dobru je podršku imao i u Stevenu Adamsu (22 koša) i Enesu Kanteru (20 poena, 11 skokova). Kod Bullsa je s 22 koša prvo ime bio Dwyane Wade , dok je bolesni Jimmy Butler upisao samo jedan poen i sedam asistencija prije nego što je u trećoj četvrtini poslan kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota je svladala Dallas sa 101-92, a predvodio ju je Karl-Anthony Towns s 34 koša i 11 skokova. Bio mu je to već 28. double-double ove sezone, a samo Westbrook i James Harden imaju više. Odličan je bio i Ricky Rubio s 13 poena, 15 asistencija i pet ukradenih lopti. Prvi je igrač ove sezone koji je uspio spojiti minimalno 15 dodavanja za koš i pet ukradenih lopti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo