LEGENDARNE MINUTE ODMORA: / Repeša je ponovno hit zbog ovog videa

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Repešin Emporio Armani upisao je i četvrti poraz u 5. kolu Eurolige.

13.11.2015.
8:50
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Stanko Barać je na parketu proveo 16 minuta i postigao šest koševa (šut za dva 2-2, slobodna bacanja 2-2) i imao četiri skoka, dok je Oliver Lafayette za 26 minuta postigao tri pogotka (šut za dva 0-1, trica 1-5) uz po jedan skok i asistenciju.

Najbolji u sastavu Limogesa bio je Nobel Boungou-Colo sa 18 ubačaja, a kod Emporio Armanija Alessando Gentile sa 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Repešina lekcija

Ponovno je pred svojom momčadi briljirao trener Jasmin Repeša. Minute odmora bivšeg hrvatskog izbornika postale su već legendarne. Nakon što u rečenici, dvije, taktiku objašnjava na engleskom, uslijedi psovka... Vjerujemo da su igrači Emporio Armanija već naučili neke riječi hrvatskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije samo tjedan dana, Jasko je imao sličan šou, a tad je igračima poručio: "Move the ball, u pi*ku materinu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarićev double-double

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić ostvario je "double-double" učinak sa 11 koševa i 10 skokova, ali njegov je Anadolu Efes izgubio od Olympiakosa sa 87-91 na svom terenu u Istanbulu u susretu 5. kola skupine B Eurolige nakon produžetka. Turski je sastav četiri i pol minute prije kraja vodio sa 11 razlike (72-61), ali niz promašenih slobodnih bacanja u završnici utakmice koštao ih je pobjede. Gosti su uspjeli izboriti produžetak, a potom u dodatnih pet minuta i pobjedu kojom su zasjeli na vrh skupine. Šarić je na terenu proveo 25 minuta i za 11 koševa šutirao 2-6 za dva, 2-2 za tricu, te 1-2 s linije slobodnih bacanja, a uz 10 skokova upisao je i četiri asistencije. Najefikasniji u sastavu Anadolu Efesa bio je Jayson Granger sa 26 poena, dok su Georgios Printezis sa 17 i Othello Hunter sa 15 ubačaja bili najučinkovitiji kod Olympiakosa.

Olympiakos je sada na vrhu ljestvice skupine B s četiri pobjede i jednim porazom, dok je Anadolu Efes pao na učinak 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita u petak

Hrvatski prvak Cedevita će svoj dvoboj 5. kola skupine B odigrati u petak kada će u KC “Dražen Petrović” ugostiti španjolsku Laboral Kutxu. Uoči tog susreta Cedevita ima po dvije pobjede i poraza, dok je Laboral Kutxa na omjeru 3-1.

U derbiju večeri Barcelona je u susretu skupine C na svom terenu svladala dosada vodeći Lokomotiv Kuban sa 72:68 uz još jednu odličnu utakmicu Ante Tomića koji je bio najefikasniji igrač Barcelone sa 16 koševa (šut za dva 5-8, slobodna bacanja 6-8), sedam asistencija i tri skoka za 26 minuta provedenih na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dontaye Draper je bio najbolji u redovima Lokomotiva Kubana sa 20 koševa (šut za dva 4-8, trica 3-3, slobodna bacanja 3-4) uz četiri skoka i dvije asistencije. Oba sastava su sada na omjeru 4-1.

Dragan Bender nije ulazio u igru za Maccabi koji je u skupini D pretrpio četvrti poraz u petom nastupu, ovoga puta na svom terenu od turske Darussafake sa 73-84, te se nalazi na pretposljednjem mjestu. Darussafaka je, pak, s omjerom 2-3 sada treća iza moskovskog CSKA i Unicaje iz Malage koji uoči međusobnog ogleda u petak imaju maksimalni učinak od 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo