LEGENDA KNICKSA UHIĆENA NA UTAKMICI: / Vrijeđao i napao zaštitare, jedva su ga svladali i strpali iza rešetaka

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Charles Oakley izazvao je pravi kaos na tribinama Madison Square Gardena, legendarni košarkaš Knicksa uhićen je za vrijeme utakmice New Yorka i LA Clippersa zbog bizarnog incidenta.

9.2.2017.
11:31
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Bivši košarkaš Knicksa prvo se posvađao s čelnicima kluba za koji je igrao cijelo desetljeće. Kad su se u sve umiješali zaštitari, Oakley je potpuno izgubio živce pa je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zaštitari nisu mogli smiriti 'grdosiju'

Zaštitarima nije bilo lako smiriti 204 centimetara visokog Oakleya, koji je bio za igračkih dana bio poznat po beskompromisnoj borbi pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su ga vukli iz dvorane, Oakley je urlao: "Dolan je to zapovjedio'', misleći na vlasnika kluba Jamesa Dolana. Snažnog "Oaka" nije uspio smiriti ni Phil Jackson, predsjednik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjeo blizu Dolana pa postao meta zaštitara

Njegov sukob s vlasnikom Knicksa Jamesom Dolanom tinja već dugo, još otkako je Oakley svom velikom prijatelju LeBronu Jamesu 2010. godine savjetovao da ne dolazi u Knickse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je pušten iz pritvora, Oakley je ispričao kako je kupio ulaznice i sjeo u neposrednu blizinu Dolana. Zaštitari su ga pitali što tu radi, što mu je bilo dovoljno da "poludi".

Dolan je i inače na meti navijača koji smatraju da vodi katastrofalnu klupsku politiku, koju nije spasio ni dolazak slavnog Phila Jacskona, najuspješnijeg trenera u povijesti NBA lige, a sad predsjednika Knicksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron mu dao podršku

LeBron James je iskazao podršku Oakleyu, s kojim je jako dobrim odnosima. Bivši košarkaš Knicksa, inače rođen u Clevelandu, prošle je sezone, nakon sedme finalne utakmice u kojoj je Cleveland dobio Golden State, također bio svađalački raspoložen. Ispred svlačionice u Oracle Areni vrijeđao je zaštitare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oakley je, uz Patricka Ewinga i Johna Starksa, bio simbol njujorške momčadi iz '90-ih, koja je igrala veliko NBA finale protiv Houston Rocketsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo