LEBRONU SE OVO NIKAD NIJE DOGODILO: / Serija Kralja trajala je 15 godina i 1298 utakmica, sada joj je došao kraj

Image
Foto: AFP

Košarkaši Cleveland Cavaliersa upisali su devetu uzastopnu pobjedu u NBA ligi u utakmici igranoj u noći na srijedu svladavši sastav Miami Heata 108-97.

29.11.2017.
8:32
AFP
VOYO logo

Po prvi put u karijeri koja traje od 2003. godine i koja se dosad provukla na 1081 utakmicu osnovnog dijela sezone LeBron James je napravio ono što nikad nije – bio isključen prije samog kraja ogleda. A dogodilo se sljedeće - dvije minute prije kraja treće četvrtine James je krenuo na polaganje kojim bi domaćinu iz Quicken Loans Arene povećao prednost od 23 poena razlike kada je došlo do kontakta između njega i Jamesa Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar Heata Hassan Whiteside ugrabio je loptu pod obručem nakon promašaja a James u trenucima kada se vraća u obranu krenuo prema sucu Kaneu Fitzgeraldu da bi se požalio na kontakt i prekršaj koji nije dosuđen. Očito se Fitzgeraldu nije svidjelo kako je četverostruki najkorisniji igrač lige i trostruki prvak to napravio pa ga je usmjerio prema svlačionici označivši prekid niza koji je trajao 1081 utakmicu osnovnog dijela sezone i 1298 uzastopnih odigranih utakmica NBA lige (računajući doigravanja za naslov prvaka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isključenje je bilo kulminacija nekoliko različitih stvari. Nakon što nije sviran prekršaj okrenuo se i u mom smjeru napravio gestu udarca, potom bio agresivan u svom nastupu prema meni te mi na uho izrekao više vulgarnih riječi", objasnio je Fitzgerald svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo