Lebron "šatro" salutirao hrvatskim generalima (FOTO) (VIDEO)

Superstar Majamija često proslavlja postignut koš vojničkim salutiranjem, a hrvatski mediji se hvale da je pozdravio Gotovinu i Markača

26.11.2012.
14:45
VOYO logo

Jedan od najboljih košarkaša planete Lebron Džejms proslavio je pogodak na meču između Majamija i Milvokija vojničkim pozdravom. Za većinu poznavalaca lika i dela košarkaša Majamija salutiranje nakon postignutog koša nije strano, ali pojedini hrvatski mediji njegov gest su pokušali da predstave kao pozdrav generalima Gotovini i Markaču.

Razlog za to je poruka jednog Hrvata na službenom profilu košarkaša koji ga je pozvao da se ugleda na fudbalera Marija Mandžukića i salutira generalima. "Trebao bi da pozdraviš hrvatske generale Gotovinu i Markača kada postigneš sledeći koš, kao što je to uradio Mandžukić. Oni su spasili tvoju zemlju, jer su Srbi hteli da napadnu Ameriku. Njihov moto je bio "Srbija do Tokija preko Milvokija. Gotovina, Markač i ostali Hrvati su ih zaustavili", stoji u poruci. Naravno, Džejms se nije oglasio povodom ovog slučaja, pošto verovatno i nema pojma ko su pomenuti Gotovina i Markač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo