LeBRON, KUD SI KRENUO? Bivši igrač Cedevite brutalno zakucao 'kralja Jamesa' u parket!

Image

Potez večeri u utakmicama odigranih s ponedjeljka na utorak definitivno pripada Jusufu Nurkiću. Bivši Cedevitin centar nije imao milosti prema "kralju" LeBronu Jamesu.

22.3.2016.
8:49
VOYO logo

Dvostruki NBA prvak je u pokušaju fintiranja igrača Denver Nuggetsa osjetio svu moć bh. reprezentativca. Brutalno je Nurkić blokirao Jamesa koji je naletio na jačeg od sebe. Najbolji igrač Clevelanda završio je nakon tog "bliskog susreta" na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To ga ipak nije zaustavilo da upiše 41. 'triple-double' u karijeri, drugi u sezoni, s 33 poena, 11 skokova i 11 asistencija u uvjerljivoj pobjedi 124:91.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonji 17,5 minuta

Mario Hezonja je na gostovanju kod Boston Celticsa igrao 12 minuta više nego u prethodnoj utakmici u Torontu, ukupno 17 i pol minuta, a za to vrijeme ubacio je tek tri poena, jedan više nego večer ranije protiv Raptorsa.

Hrvatski reprezentativac iz igre je šutirao 1-3, nije imao ni jedan pokušaj za tricu, slobodna bacanja gađao je 1-1 i skupio čak sedam skokova, uz jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u devetoj utakmici bez crnogorskog centra Nikole Vučevića, momčad s Floride poražena je u gostima kod Celticsa 96:107.

Najučinkovitiji u redovima momčadi iz Bostona bio je Isaiah Thomas s 28 poena i sedam asistencija. Avery Bradley i Kelly Olynik dodali su po 22. U Orlandu, najbolji je s 25 poena i osam skokova bio Victor Oladipo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi jedva pobijedili Minnesotu

Nakon poraza u dvoboju sa San Antonijom, Golden State vratio se na pobjedničke staze, ali za 63. slavlje u sezoni nije imao lak posao protiv domaće Minnesote. Steph Curry imao je još jednu lošu šutersku večer (trice 2-9, iz igre 6-17), ali je ipak ostvario učinak od 19 poena, 11 asistencija i sedam skokova. Draymond Green stigao je do 24 poena, devet skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Klay Thompson (17 poena) trice je gađao 5-5, ali je za dva poena bio potpuno neprecizan s šutom 0-9.

Kod talentiranih Wolvesa, 25 poena postigao je Andrew Wiggins, 24 je dodao Karl-Anthony Towns, a Ricky Rubio 20 poena i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi osjetili 'linsanity'

Spursi su na vlastitoj koži osjetili "linsanity". Na gostovanju kod Charlotte Hornetsa nije im bilo dovoljno ni 23 poena prednosti. San Antonio je uništio Jeremy Lin koji je 15 od svojih 29 poena zabio u posljednjoj četvrtini. Za San Antonio, najefikasniji je bio Tony Parker s 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Charlotte - San Antonio 91:88 Cleveland - Denver 124:91 Indiana - Philadelphia 91:75 Boston - Orlando 107:96 Detroit - Milwaukee 92:91 Atlanta - Washington 102:117 Chicago - Sacramento 109:102 Minnesota - Golden State 104:109 Phoenix - Memphis 97:103

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo