LEBRON I BALL ISPISALI SU POVIJEST NBA LIGE: / Šarić postigao double-double za Wolvese

Image
Foto: AFP

Dario Šarić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu za svoju novu momčad

16.12.2018.
8:13
AFP
VOYO logo

Minnesota Timberwolvesi poraženi su na svom parketu od Phoenix Sunsa 107:99, najgore momčadi NBA lige. Za Sunse je to bila tek šestapopbjeda u tridesetoj odigranoj ove sezone, zasad pretendiraju za to da sezonu završe zakucani za dno lige.

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić prvi puta je startao u početnoj petorci za novi klub i iskoristio priliku odigravši najbolju utakmicu otkako je u Minnesoti. Upisao je double-double učinak, 15 poena uz 11 skokova, dobro je šutirao iz igre (50%), ali unatoč tome, Wolvesi su upisali četvrti poraz u nizu u četvrtoj uzastponoj gostujućoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lonzo i LeBron za povijest

Šarić je dobio priliku u početnoj postavi zbog toga što je Taj Gibson, miljenik trenera Toma Thibodeaua, bio odsutan u ovoj utakmici zbog osobnih razloga. Ipak, i dok je ulazio s klupe dvije utakmice prije ove, Šarić je dobivao preko 30 minuta u prosjeku, a računamo li ovaj dvoboj, Šarić je u posljednje tri utakmice na prosjecima od 15.3 poena i 8.3 skokova, tako da bi trebao nastaviti dobivati dobru minutažu u novom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakersi pregazili su na gostovanju Charlotte Hornetse, a priča utakmice i čitave NBA večeri ostali su LeBron James i Lonzo Ball. Njih dvojica su tek drugi par suigrača u povijesti Lakersa koji su u istoj utakmici ostvarili triple-double. James je upisao 24 poena, 12 skokova i 11 asistencija, a Ball 16 koševa, po deset skokova i dodavanja. Priliku je dobio i Ivica Zubac koji je u dvanaest minuta na parketu zabilježio učinak od šest poena (3-4) i jednog skoka.

Svi rezultati:

Orlando-Utah 96:89 Charlotte-LA Lakers 100:128 Detroit-Boston 113:104 Memphis-Houston 97:105 San Antonio-Chicago 93:98 Oklahoma City-LA Clippers 110:104 Phoenix-Minnesota 107:99

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo