LEBRON GRADI SUPERMOMČAD LAKERSA: / Dođe li Anthony Davis doći će i zvijezda Warriorsa, a to znači samo jedno!

Image
Foto: AFP

Zna se po što je LeBron James stigao u Los Angeles

29.1.2019.
13:21
AFP
VOYO logo

Nakon što je potvrđena vijest da je najbolji centar NBA lige Anthony Davis zatražio raskid ugovora sa New Orlenas Pelicansima, odmah je postalo jasno da će u borbu za njegovim uslugama krenuti ambicizoni klubovi željni prstena prvaka.

Boston Celticsi i Los Angeles Lakersi prvi su među takvima i oboje spremni dati sve što vrijedi i čega se mogu odreći u šampionskim ambicijama da bi doveli 25-godišnjaka koji prosječno bilježi 29,3 poena, 13,3 skoka, 4,4 asistencije, 2,6 blokadia i 1,7 osvojenih lopti po utakmici uz prosjek od 37 minuta u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davis će biti skup

'Sve što vrijedi i čega se mogu odreći' u slučaju Lakersa znači odreći se usluga koje daju Kyle Kuzma, Brandon Ingram, Josh Hart i Lonzo Ball, a moguće i Ivica Zubac. Sve kako bi oslobodili prostor u kojem bi Davis mogao uzeti maksimalnih 239,5 milijuna američkih dolara kroz petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon što su propustili Paula Georgea i Kawhija Leonarda, pritom za ovog potonjeg pokazujući veći interes, Lakersi znaju da ako žele LeBronu Jamesu dati šansu za naslov moraju reagirati. Opet, budući da petorka aktualnih prvaka Golden State Warriorsa nudi kvalitetu-dvije-tri više, a sve kroz lica All-Star skupine koja se ondje skupila, jasno je da niti to neće biti dovoljno. No, Magic Johnson i mudre glave iz Los Angelesa imaju plan...

Thompson kao opcija više

Klay Thompson ovoga ljeta postaje slobodan i ne dobije li maksimum od Warriorsa stavit će se na tržište. Tvrdi to u NBA zbivanja uvijek upućeni Adrian Wojnarowski, inače novinar ESPN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji scenarij za Lakersa je da dovedu Anthonyja Davisa i da Golden State ne ponudi Klayu Thompsonu maksimalni ugovor. Pokušavaju ga nagovoriti da uzme malo manje od toga. Dogodi li se to, rečeno mi je da će Klay usmjeriti pažnju prema Lakersima bude li u njihovom rosteru u Anthony Davis."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompson, trostruki NBA prvak i najbolji tricaš All-Stara 2016., ove sezone postiže 21,7 poena po utakmici. Peta mu je to uzastopna sezona u kojoj prosjek poena ne spušta ispod 20 po susretu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo