KUKOČ PREPRIČAO DOSAD NEPOZNATU OKLADU S TRENINGA BULLSA: / 'Koš je vrijedio 2000 dolara, pa vi onda recite Michaelu da njegova nije ušla...'

Image
Foto: Profimedia

Kukoč se oglasio na konferenciji za medije u Splitu na kojoj je ispričao jednu od nepoznatih priča s treninga Bullsa

19.5.2021.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Nakon sedam dugih godina čekanja jedan od najboljih i najuspješnijih hrvatskih košarkaša svih vremena Toni Kukoč uvršten je u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, objavila je u nedjelju ova organizacija.

Trostruki osvajač NBA naslova s Chicago Bullsima (1996. – 1998.) trostruki europski prvak s Jugoplastikom (1989. – 1991.), svjetski (1990.) i dvostruki europski prvak (1989. i 1991.) s reprezentacijom bivše Jugoslavije, osvajač dviju srebrnih olimpijskih odličja, s Jugoslavijom u Seulu 1988. i Hrvatskom u Barceloni 1992., te dobitnik mnogih pojedinačnih priznanja, peti je Hrvat nakon Krešimira Ćosića (1996.), Dražena Petrovića (2002.), Mirka Novosela (2007.) i Dina Rađe (2019.) koji će biti uvršten među košarkaške besmrtnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
KUKOČEVA IZJAVA MOGLA BI ODJEKNUTI U SVIJETU: /

'The Last Dance je negdje oko 70 posto točan, ostalo je samo da se proda...'

Image
KUKOČEVA IZJAVA MOGLA BI ODJEKNUTI U SVIJETU: /

'The Last Dance je negdje oko 70 posto točan, ostalo je samo da se proda...'

'Imali smo knjigu pravila'

Kukoč se oglasio na konferenciji za medije u Splitu na kojoj je ispričao jednu od nepoznatih priča s treninga Bullsa.

"Phil je bio jako striktan što se tiče dolazaka na vrijeme. Imali smo knjigu pravila u kojoj je pisalo da ako dođeš pet minuta prije na trening, onda si došao na vrijeme, ako si na vrijeme, vjerojatno kasniš, a ako kasniš, moraš platiti kaznu. I nije bilo isprike, nema tu da se kasnilo zbog snijega ili jer ti se nisu otvorila vrata od garaže“, objasnio je Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onda bi se tu nakupilo para, nekih 5000 dolara u kasici i onda smo se kladili tko će prvi pogoditi s centra. Dobitak je bio, recimo, 2000 dolara tko prvi pogodi. I onda, normalno, koja god da lopta uđe, Michael bi vikao da je to njegova i što ćeš njemu onda reći? To su bile te zezancije. Phil bi nam pokušao maknuti iz glave košarku i unijeti malo zabave“, objasnio je Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo