KUKOČ OTKRIO ZANIMLJIV DETALJ: / Legenda ispričala kako je Jordan reagirao na njegov komentar o završetku dokumentarca

Image
Foto: VINCENT LAFORET / AFP / Profimedia

Legendarni hrvatski košarkaš posljednjih mjesec dana jedan je od najtraženijih ljudi na svijetu

3.6.2020.
23:06
VINCENT LAFORET / AFP / Profimedia
VOYO logo

Razgovarao sam prije nekoliko dana s Jordanom i rekao sam mu da sam sretan što se dokumentarac završio. To sam rekao jer sam u posljednje tri sedmice dobio više telefonskih poziva nego u prethodnih 20 godina. Otkrio je to ToniKukoč prije par tjedana u razgovoru za grčki Sport24. No tada nije ispričao kako je MJ reagirao na njegove riječi. Što je sada učinio.

Image
KUKOČ OTVORIO DUŠU: /

Ispričao što mu je Dražen savjetovao, a onda je krenulo o Jordanu: 'Čuli smo se neki dan, znate li što sam mu rekao?'

Image
KUKOČ OTVORIO DUŠU: /

Ispričao što mu je Dražen savjetovao, a onda je krenulo o Jordanu: 'Čuli smo se neki dan, znate li što sam mu rekao?'

“Razgovarao sam s Jordanom ovih dana. Pričali smo mrvicu o golfu, a kad sam mu spomenuo da u svojih 20 godina igranja nisam toliko pričao s medijima kao zadnja tri tjedna samo mi je napisao ‘lmao’. Da ne prevodim što to znači, ali nasmijao se. Bilo mu je jako smiješno. Onaj sarkastičan smijeh… ”, poručio je Kukoč u razgovoru za Sportklub Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Michael Jordan (L) and Scottie Pippen (R) of the Chicago Bulls talk during the final minutes of their game 22 May in the NBA Eastern Conference finals aainst the Miami Heat at the United Center in Chicago, Illinois. The Bulls won the game 75-68 to lead the series 2-0., Image: 68554002, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: VINCENT LAFORET / AFP / Profimedia

O Pippenu

Kada je stigao u Bullse, puno je bilo govora o njegovom odnosu sa Scottijem Pippenom. Kao što smo mogli doznati u dokumentarcu Pippenu se nije svidio način na koji je Toni prezentiran. Tadašnji generalni menadžer Jerry Krause samo je pričao o Hrvatu, što je posebno zaboljelo Pippena koji je u to vrijem bio među najboljim igračima u NBA ligi, a nije bio niti među 100 najplaćenijih.

Zbog toga su on i Jordan krenuli u osvetničku misiju pa su tako tijekom prve utakmice s Hrvatskom na Olimpijskim igrama u Barceloni posebno bili nabrijani na Kukoča te su ga u potpunosti zaustavili. Tako poslali su poruku Krausu. Također, bilo je govora Pippen ne podnosi Kukoča pogotovo nakon što je zabio pobjedničku tricu protiv New Yorka, o čemu više možete pročitati ovdje. Međutim, Kukoč odbacuje takve priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Scottie Pippen? Ja stalno kažem i uvijek ću to reći. On je meni pomogao najviše od svih suigrača u Chicagu”, rekao je Kukoč, koji je s Jordanom I pippenom osvojio tri nalsova prvaka zaredom od 1996., 1997. i posljednji 1998.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo